Fiúk mit néztek először egy lányon?
Attól függ, hogyan látom meg az illetőt. :) Ha háttal áll nekem, akkor először a haját, majd a fenekét és a lábait. Ha szemből, akkor először az arcát, majd a haját és utána az öltözködését.
22/F
ha nincs kifestve az plusszpont, a festék általában csak rondít, de egy szép lány még kifestve is szép (egy szép lányt nem lehet elrontani :D)
Szerintem az alakja, meg az, ami sugárzik belőle :) vagy pl, ha mosolyog egy szem, ha kedvesség sugárzik, esetleg huncutság, nyugalom, cukiság, szeretet, melegség, ártatlanság, vidámság. Meg ugye van az, ha valakinek mosolyog a szeme :)
Szemszínre nekem legtöbbször a barna tetszik, de sztem nem a szín számít, kivéve, hogy sokszor a nagyon világos szem tud olyan rideg lenni, és így nem sugárzik belőle melegség, de nem a szín számít :) kék is lehet szép és barna is, zöld is, szürke is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!