West end tattoo vélemény?
Westendet igen, felejtsd el. Piercinggel meg normális helyen csak 16+ foglalkoznak. Sajnos így van. Invictusban Márti tényleg profi, de szerintem még várj 2 évet.
Amúgy se egyszerű ékszer az industrial, a gyógyulása se az. Westendben lehet megcsinálnák, de sokszor elkontárkodják.
Egy hely, vagy piercer sem jut eszembe, aki 14 évesnek is megcsinálná.
Mivel hasonlóval még nem is találkoztam (általában 16 alatt köldökbe, orrba szoktak a lányok akarni... orrot tényleg nehéz elrontani, a köldököt már könnyebb, ezért azt profibbakra érdemes bízni, de industrial... hm..), ezért azt tudom tanácsolni, hogy írj egy e-mail-t Skriba Mártinak (invic.) vagy írjon egyik szülőd, hogy vállalná-e, ha esetleg ő nem, akkor próbálkozz még pár jobb helyen, de ha nem, akkor sajnos várnod kell.
Piercing szúráshoz meg nem kell engedély, így akárki megcsinálhatná.
Csak rettentően sok a különbség a kontár és a profi között. (tapasztalat főleg, mellette higénia, megfelelő eszközök, megfelelő ékszer, kezelési útmutató, tájékoztatás...stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!