Női Chevignon Che parfümről írnátok nekem?
Figyelt kérdés
Páromnak venném meg a férfit, magamnak a nőit lehetne elég jó áron, csak nem tudom vaktába érdemes-e, vagy pórul járok. Egyébként a meleg, édesebb illatokat kedvelem.2015. márc. 27. 14:30
1/7 anonim válasza:
Nagyon jó, különleges, nem tudnám igazán besorolni, de nem egy friss-citrusos illat, az biztos. A párom több mint 10 éve használja a férfi változatát, mindig nagyon tetszett, aztán megtaláltuk a nőit. Sajnos én nem vagyok ilyen hűséges ha illatokról van szó, de tényleg nagyon kellemes illata van. Szerintem nekem is ideje beszerezni egy újabb üveggel :)
2/7 A kérdező kommentje:
akkor inkább édesebb az illata ugye?
75ml 5400-ért nagyon jó, csak elbizonytalanodtam, hogy vajon megbánom-e. A férfi Chevi az tuti biztos nagyon jó, azt ismerem. :)
2015. márc. 27. 15:17
3/7 anonim válasza:
Igen, de ne azt a vattacukorfelhőt képzeld el, inkább picit fűszeresebb vagy nem is tudom... 5400, 75 ml? HOL????? :)
5/7 A kérdező kommentje:
de egyébként édes?
Úgy értem inkább, hogy az illat nem hasonló a pl. Dolce Light Blue, vagy Avon Summer White parfümökhöz? De ha van benne fűszer, az már rossz nem lehet :) Egy próbát megér, főleg ennyiért :) Sőt, ha nem is lehet semmihez sem hasonlítani, biztosan egyedi is.
2015. márc. 27. 17:45
6/7 A kérdező kommentje:
Még annyit kérdeznék, mennyire tartós?
2015. márc. 27. 18:19
7/7 anonim válasza:
Köszi a linket, megnézem :) Igen, édes, nem hasonlít az általad említett illatokra. Nekem tartós is volt, változik ugyan az illata a nap folyamán, de végig kellemes marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!