Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az avonos AVON ULTRA SEXY...

Az avonos AVON ULTRA SEXY EDT-ben az ámbra tényleg a bálna hányadéka?

Figyelt kérdés
Már régóta megakartam rendelni ezt a parfümöt és most olvastam, hogy ámbra is van benne. Be is írtam a keresőbe mert nem tudtam mi az, és kiadja, hogy az ámbráscet hányadéka, és sok parfümben benne van. Hát eléggé elment így tőle a kedvem. Tényleg az van benne?

2015. márc. 27. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, az tényleg az.
2015. márc. 27. 12:59
 2/5 Trafó1 ***** válasza:

Benne van.

Igazából nem a hányadéka de a beleiben keletkezik, pontosan nem tudják hogyan, utána hánykolódik egy csomót a tengeren majd megtalálják és feldolgozzák, nézz utána a pézsmának is.

2015. márc. 27. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:
a pézsma meg egy szarvas fajta heréiből kinyert folyadék... és remélem többé energia italt sem iszol, ugyanis a taurint is ökörepéből állítják elő :)
2015. márc. 27. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ámbra tényleg az, de a parfümökben, így az Avonnál is, szintetikusan állítják elő az állati eredetű illatokat. Nagyon sok illat alapja ez az összetevő. Gondolj csak bele, nincs is annyi bálna a világon, amennyi parfüm alapanyag kellene.
2015. márc. 28. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ámbra nagyon drága parfümösszetevő, kétlem, hogy az olcsó, Avonos parfümökben megtalálható lenne. De érdemes megszaglászni egy drága darabot, amiben biztos igazi ámbra van. :)
2015. ápr. 12. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!