Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon bámulnátok?

Nagyon bámulnátok?

Figyelt kérdés
Sziazstok művészetis lány vagyok nagyon szeretnék [link] ilyen hajat szóval ennyire élénk kéket fehérrel és ugye sulinkba megszokott az ilyen színes haj meg a rasta stb. De kék haja senkinek sincs :D szerintetek nagyon ciki? és nagyon bámulnátok? azért bámulnátok mert vicces vagy mert fura? :)))

2015. márc. 25. 19:35
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
akkor szerintem második lesz mert tesóm és barátaim is azt mondták hogy az szép :)))) ha már mindenféleképpen ilyesmit szeretnék :) De azért jó lenne ha többen is jeleznék hogy melyik tetszik :D
2015. márc. 25. 20:07
 12/23 anonim ***** válasza:
Inkább köldök pc-d legyen mint kék hajad:)
2015. márc. 25. 20:15
 13/23 A kérdező kommentje:
kicsit telt vagyok nem állna jól nekem :))) főleg hogy pocakra hízok jobban :)
2015. márc. 25. 20:20
 14/23 anonim ***** válasza:

Akkor kicsit mozogsz:)

Nem értem miért akar most mindenki kék hajat.

2015. márc. 25. 20:22
 15/23 A kérdező kommentje:

szerintem sokaknak a kedvenc színe a kék és így hajba is megakarják csinálni

és amúgy is a köldök piercing az lányos :)) én nem az a fajta lány vagyok :)))) nem szeretek csajos cuccokba járni se ilyesmi :))

2015. márc. 25. 20:25
 16/23 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

ezek egész jók :) 23/f

2015. márc. 25. 20:35
 17/23 anonim ***** válasza:
Utolsó: Az utolsó linkeden úgy néz ki a csaj, mint akinek leöntötték a hátát egy doboz kék Trilakkal...
2015. márc. 25. 21:28
 18/23 anonim ***** válasza:
az első linkeden lévő haj nem tetszik, igénytelen kicsit, de amiket másodjára linkeltél, azok nagyon szépek. az ilyenek nagyon tetszenek. én azért bámulnám meg, mert szokatlan, de ettől még lehet jó. 25L
2015. márc. 25. 23:21
 19/23 anonim ***** válasza:
borzalom mind, ráadásul a lányok fele már mindenféle ilyen hajjal mászkál
2015. márc. 26. 07:41
 20/23 anonim válasza:
én biztos bámulnám mert nekem nagyon tetszenek az ilyenek szerintem írtó jól néz ki az összes
2015. márc. 26. 14:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!