Ezekhez a tulajdonságokhoz, milyen hajszín illene,?
Felemás szemem van (egyik zöldes barna, másik kékes zöld, de mindkettő szinte vírit ki az orcámból, mint holmi villanykörte ), meleg tónusú fehér bőrőm (((nem tudom, hogy hoztam össze, de fehér bőröm van, de mégis meleg tónusú)))
Momentán szőke (sajna inkább sárga) melírozott hajam van egy kilóméteres lenővéssel a kobakom tetején. Nos szeretném házilag valahogy rendbe szedni magam te ötletem sincs milyen hajfestéket használjak. Én talán még a rézszőkére gondoltam...
Kedves válaszoló!
Köszönöm a gyors válaszát, de sajnos engem nomád, színtelen, fénytelen hajzattal áldott meg a sors.Nem lehetett eldönteni róla hogy mogyoró barna, vagy csak sok fényt kapott és kiszívta a nap.
Rézszőke?
Vörössel,hogy állsz?
Kedves, mélyen tisztelt második válaszoló!
Köszönöm válaszát. Nos nekem a vörös haj eszméletlenül tetszik, csak én amondó vagyok hogy az valakinek vagy nagyon jól áll, vagy nagyon rosszul. Ezért csöppet félek kipróbálni. De azért felveszem a listámra, nagyon szépen köszönöm.
Világos a szemed és a bőröd,szerintem nem állna rosszul.
De ha kell vélemény,akkor azt is mondok szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!