Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti szeretnétek olyan szép...

Ti szeretnétek olyan szép lenni, hogy minden fiú titeket akarjon?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki nagyon szép. Mindenki vele akar járni. Ti szeretnétek annyira szép lenni? Miért?

2015. márc. 22. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Annyira azért nem, nem szeretném mindenki szívet összetörni. Azonban aki nekem tetszik, annak 10-ből 9-szer én is, ez így tökéletes. Elég, ha annak jövök be, aki nekem is.

21L

2015. márc. 22. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, elég lenne annyi, hogy aki tetszik, viszonozza.:)
2015. márc. 22. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
44%

szépEK

én is olyan vagyok és sokszor lennék inkább átlagosabb, mert zavaró, hogy a legtöbb férfit csak az érdekli, hogy jól nézek ki

2015. márc. 22. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Tiniként így gondoltam, most már nem. Magamnak akarok megfelelni, meg a páromnak tetszeni.
2015. márc. 22. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos fiú létemre volt rá példa, hogy akart fiú engem, szóval NEM. Nem akarom.
2015. márc. 22. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak annyira szeretnék normálisan kinézni, hogy legalább egy fiú engem akarjon:D
2015. márc. 23. 16:58
 7/7 anonim válasza:

Nem minden esetben a külső a lényeg. Nem mondom, hogy nem nézem meg a szép lányokat, de nekem az első 30 perces beszélgetésből megtudom ítélni, hogy ki is az a lány, érdemes-e vagy nem.

Ritka az a lány, aki egyben bombázó legyen és egyben intelligens...

2015. ápr. 15. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!