1/7 anonim válasza:
Dohánybolt, vagy 200m^2 feletti, kereskedelmi üzlet, ahol nem a tulajdonos, vagy annak közeli rokona van a boltban, nem lehet nyitva vasárnap.
2/7 anonim válasza:
talán ha a honlapot megnéznéd, ahol MINDEN üzletük nyitva tartása szerepel...
3/7 A kérdező kommentje:
megnéztem nem hiába kérdezlek titeket.....
a honlap utoljára 2014 ben lett frissítve és azt írja hogy 6 ig nyitva van , viszont ismerem azt a törvényt amit az első kommentelő írt.
2015. márc. 22. 11:56
4/7 anonim válasza:
Már nem azért, de a kommentem írása pillanatában néztem, és azt írja hogy zárva van.
5/7 anonim válasza:
Kérdező, nem nézel tv-t, nem olvasol híreket? :D Igaz amit az első írt, vasárnap elég kevés bolt lehet nyitva. És (szerintem) a Deichmann sincs nyitva, mert nagyobb mint 200m^2, és nem hiszem hogy a tulaj dolgozik ott vasárnap...
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2015. márc. 22. 12:30
7/7 anonim válasza:
#5: főleg, hogy a Deichman nem franchise hálózat, és valószínűleg a külföldi tulajdonosa nem fog Gödöllőre eljönni, hogy kinyisson :D bár sose tudni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!