Hogy lehet házilag francia körmöt csinálni?
Figyelt kérdés
Házilag lehet csinálni körömsaplont2010. febr. 16. 16:50
1/3 anonim válasza:
én sablon nélkül festem
befestem az alapszinnel (mikor mi,rózsaszin,halványlila,csillogós),utána meg a körmöm elejére fehérrel ráfestek
senki nem mondja meg hogy nem sokezerért csináltattam...
2/3 anonim válasza:
ha nagyon keskeny körmeid vannak, akkor az egyenes fehér rész se rossz (úgy értem, hogy nem kell ívesnek lennie)
és akkor ragasztószalag mentén is meg tudod csinálni. úgy felragasztod, mintha sablon lenne. (ajánlatos először a fehér részt csinálni, mert a már átlátszóra lefestett v akármilyen alap részt nem szedi le a ragasztó)
am én egyszer vinnyettából csináltam sablont :D de mondjuk volt asszem még egy-két rendes sablonom és azokat rajzoltam körbe, szal nem csak a hasamra csaptam szinten végtam a dolgokat.
remélem tudtam segíteni :)
16/L
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, holnap kipróbálom a ragasztós módszert:)
2010. febr. 16. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!