Miért van az, hogy az új szépségideált, nem tudja befogadni a szemem a festményeken?
Figyelt kérdés
Van ez:
Igazából nincs baj az alkotással, helyén vannak a dolgok, szép a színkezelés, látszik, hogy szép a modell... de valahogy mégsem tetszik. Olyan műnek érzem.
Szeretem a híres festményeken, hogy látszódnak az apró hibák, még a Vénuszokon is, nem tökéletesek, nem csak ott teltek "ahol kell", hanem egyéb helyeken is.
Vélemény? Mielőtt nekem esnétek, nincs bajom a vékony, vagy nagymellű nőkkel, se a tipikus csinos nőkkel, de a rajzban, festészetben nekem nem ez kell.
2015. márc. 16. 17:54
1/4 anonim válasza:
Az alakja nagyon jó, de a mellei és a feje (főleg az) egyáltalán nem tetszik.
2/4 anonim válasza:
Akkor Vénusz volt a szépségideál, az olyan test amin volt egy kis felesleg. Ma meg ilyen. Talán ma jobban eladhatóbb egy ilyen kép, mintha egy köver nőt festenenek le ugyanígy. Ettől függetlenül nekem sem tetszik, a no arcaban van szerintem a hiba, olyan merev, nem élethű.
3/4 anonim válasza:
szerintem elég gagyi a festmény minden tekintetben, a modell is csak egy tipikus pitsa műmellekkel. : D
lehet jó festményt csinálni a mai szépségideálról is, legalábbis nekem tud tetszeni, bár én az absztraktabb festményeket szeretem. de művészi fotókon is szép.
4/4 anonim válasza:
Mert a műcsöts hülyén néz ki.Meg nem ártana rá egy kis p.nciszőr is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!