Kifakult a farmer, kicserélik?
Figyelt kérdés
Frissen vásárolt levis farmer 1 mosás után kifakult (30 fokon mostam, kiforditva). Igy most eleg hülyén nez ki sajnos. A kérdésem annyi lenne, hogy ezért a kicserélik vagy buktam a pénzem?2015. márc. 12. 10:35
1/5 anonim válasza:
Asszem a legtöbb farmerbe bele is van írva, hogy az első mosáskor színt engedhet.
Nem valószínű, de egy próbát megér.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezert mostam kiforditva, alcsony hofokon, ahogy a boltba ajanlottak.
2015. márc. 12. 11:20
3/5 anonim válasza:
egy probát megér ha megvan még a blokk. (Milyen márkájú nadrág volt?)
4/5 A kérdező kommentje:
Levis farmer
2015. márc. 12. 14:11
5/5 anonim válasza:
Akkor tudom maradok az F&F gatyáknál továbbra is :) 4hónapja van meg onnan az egyik gatyám és megtaláltam a polcon az ikertesóját és alig halványodott az én példányom :D (és csak 3500ft volt anno most már 4 rongy de sokszor van kuponos akció 20-30%kkal :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!