Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha valamelyik fiú 16 évesen...

Ha valamelyik fiú 16 évesen nagyon helyes az tegyük fel 30 évesen is jóképű lesz?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem!
2010. febr. 14. 23:01
 2/8 anonim válasza:
100%
Az esetek nagy részében igen. Feltéve ha nem kopaszodik meg (örökletes dolog miatt), vagy nem hízik el nagyon :)
2010. febr. 14. 23:05
 3/8 anonim ***** válasza:

igen, hacsak nem ragyásodik el az arca, vagy nem hízik meg.

szerintem a kopaszság nem csúnyít el senkit.

2010. febr. 14. 23:19
 4/8 anonim válasza:

2. vagyok, nekem speciel kopasz a férjem, (örökletesen), úgyhogy én tudom.. :) De sajnos én kisebbséggel vagyok ebben a véleményemmel, a férjemnek sem tetszik a kopasz önmaga. :(

Egyébként épp a múltkor néztem, hogy a Kulka milyen helyes pasi még mindig (ő is kopasz). Vásáry Andrénak meg a múltkor volt egy photoshoppal csinált képe az egyik újságban (mert épp hajbeültetésre vár), hát vele speciel meg csodát tett a haj!

2010. febr. 14. 23:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg az apját, vedd el a fiát :D
2010. febr. 15. 04:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Viszont olyan is van aki mondjuk 16 évesen egyáltalán nem nézett ki jól, de 30 éves korában meglátod és azt mondod hogy ejjha, ez aztán jó pasi lett. Van ilyen.
2010. febr. 15. 06:18
 7/8 anonim válasza:

Én az utolsóval egyetértek:)

A páromat 36 volt amikor megismertem, kevesebbnek látszott,jó pasi.De 16 évesen nem tetszett volna,:))))

2010. febr. 15. 07:26
 8/8 A kérdező kommentje:
oo köszi a válaszokat!!:D
2010. febr. 15. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!