Ha valamelyik fiú 16 évesen nagyon helyes az tegyük fel 30 évesen is jóképű lesz?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 22:58
2/8 anonim válasza:
Az esetek nagy részében igen. Feltéve ha nem kopaszodik meg (örökletes dolog miatt), vagy nem hízik el nagyon :)
3/8 anonim válasza:
igen, hacsak nem ragyásodik el az arca, vagy nem hízik meg.
szerintem a kopaszság nem csúnyít el senkit.
4/8 anonim válasza:
2. vagyok, nekem speciel kopasz a férjem, (örökletesen), úgyhogy én tudom.. :) De sajnos én kisebbséggel vagyok ebben a véleményemmel, a férjemnek sem tetszik a kopasz önmaga. :(
Egyébként épp a múltkor néztem, hogy a Kulka milyen helyes pasi még mindig (ő is kopasz). Vásáry Andrénak meg a múltkor volt egy photoshoppal csinált képe az egyik újságban (mert épp hajbeültetésre vár), hát vele speciel meg csodát tett a haj!
5/8 anonim válasza:
Nézd meg az apját, vedd el a fiát :D
6/8 anonim válasza:
Viszont olyan is van aki mondjuk 16 évesen egyáltalán nem nézett ki jól, de 30 éves korában meglátod és azt mondod hogy ejjha, ez aztán jó pasi lett. Van ilyen.
7/8 anonim válasza:
Én az utolsóval egyetértek:)
A páromat 36 volt amikor megismertem, kevesebbnek látszott,jó pasi.De 16 évesen nem tetszett volna,:))))
8/8 A kérdező kommentje:
oo köszi a válaszokat!!:D
2010. febr. 15. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!