11/18 anonim válasza:
Tizenéves kis pics.ák szemében álom pasi, de egy nőnek nem ilyenek az igényei. Nálam a bottal se kategória.
25/n
12/18 anonim válasza:
bazz de röhejes nem helyes :) főleg ahol hunyorog..mért nem tetovált magának inkább szőrt? :DDD
13/18 anonim válasza:
mindent összeszedett amitől egy pasinál rosszul vagyok: hunyorgás, fénylő csupasz mellkas agyonszolizva ecsetfej+fülbevaló+tetkó. komoly fejjel pózolás. hajszőkítés, (túlgyúrt test jó az még megbocsátható:), túl szedett szemöldök. hogy lehetne még bu-zisabb? már sehogy
14/18 anonim válasza:
Én kifejezetten rosszul vagyok tőle. Szörnyű a stílusa, a haja, a narancssárga bőrszíne..
15/18 anonim válasza:
akkor se kéne, ha ő lenne az egyetlen férfi a világon. minden megtalálható a külsejében, ami taszít egy pasiban. olyan mint egy vidéki romagyerek.
16/18 anonim válasza:
Kifutnék a világból ha ez megjelenne előttem. Fúj.
17/18 anonim válasza:
Nekem nem jön be. (nem vagyok oda ezekért a kigyúrt pasikért)
18/18 anonim válasza:
14-18 éves kis libák ideálja. 25 éves nőként undorodom ettől a típustól. Bottal se!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!