Egy hajvágásért ti általában mennyit fizettek?
Figyelt kérdés
Illetve mennyi a "max", amit egy hajvágásért fizetnétek?2015. márc. 4. 17:49
1/11 anonim válasza:
én a csak hajvágásnál szoktam szárazon 1490-ért
nagyon hosszú egyenes hajam van
több nekem nem kell, próbáltam már drágább fodrászt is, semmivel se tudott többet
24L
2/11 anonim válasza:
15 000 a max, de általában 10 alatt van...
4/11 anonim válasza:
XD az előzőnek majdnem annyi a százaléka mint nekem :-P.Én eddig fixen 1100ft-ot fizetek.16F.
5/11 anonim válasza:
Biohairben 3600 szokott lenni, másutt 5000. Derékig érő hajam van.
6/11 anonim válasza:
2500 Ft.
Ha csak hajvagas.
15|lany
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Én eddig mindig az itteni fodrászokhoz jártam, kb 1500ft-ért, de ritkán kaptam olyan hajat, amilyet ténylegesen akartam, hiába mutattam képet róla, alig közelítette azt meg. Gondolkoztam, hogy elmennék szalonba, ott talán jobban megcsinálnák, de ott 3-4000be kerül legalább. ti mit gondoltok?
2015. márc. 4. 19:08
8/11 anonim válasza:
Legbénább fodrászoknál is 3000 ft ott ahol én lakok, jobb helyeken 10+ezer.
De én magamnak vágom, mert sokkal szebb lesz, és én nem rontom el soha. Ellenben a fodrászokkal.
9/11 anonim válasza:
mosás+vágás+szárítás otthon vidéken 2000-2500 ft, bpen szalonban 5000 ft.
10/11 anonim válasza:
5ezer általában. 7-8ezernél többet nem fizetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!