Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetszenek a csipkés, gothikus...

Tetszenek a csipkés, gothikus ruhák? Ha igen, belinkelnél párat? =)

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 22:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Nem tetszenek,pedig gothnak vallom magam. Mi a halálért kell minden gothnak nyáladzania a fekete menyasszonyruhákért meg a csipkés szar nyakláncokért? egyik sablonból átmásztok a másikba
2010. febr. 14. 10:39
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
nekem nem annyira jönnek be..főleg ha bálnák viselik.
2010. febr. 14. 11:51
 13/21 A kérdező kommentje:

10:39:

Szóval amiért szeretem a csipkés ruhákat, azért már sablonos vagyok? Ezek szerint te pedig szánalmas... Én nem a divat miatt bírom az ilyen öltözéket, hanem mert körülbelül ovi óta ezért rajongok...

2010. febr. 14. 13:21
 14/21 anonim ***** válasza:

Tetszenek, szeretem a goth stílust, bár én inkább egy másik, úgymond "rokon"stílusért vagyok oda, a gothic lolitáért! Ha nem bánod, én most ilyen ruhákat linkelnék, szerintem nekem is tetszeni fog!

[link] (egl)

[link] (ne a fejét nézd, mert az rondaXD)

[link] (kurololi)

[link]

2010. febr. 14. 13:55
 15/21 A kérdező kommentje:

13:55-nek:

Nekem is tetszenek a lolita ruhák, főleg ez:

[link] <--- ez nagyon szép!^^

[link] <--- ez is!^^

2010. febr. 14. 20:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Jaj, bocsi, egybe hozta be őket! =) De ott is meg lehet nézni mindkettőt, szerintem gyönyörűek!
2010. febr. 14. 20:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Ezek is nagyon szépek, bár megsértenek egy pár "lolita alapszabályt", de egy laikus nem venné észre.
2010. febr. 15. 18:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Milyen alapszabályokat? Lécci leírnád? Nagyon érdekel...
2010. febr. 15. 20:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Pldául ezek a ruhák jóval térd fölött érnek véget, ami tilos. A lolita szoknyák térdig érnek!

És ki van a modell válla, ez sem engedélyezett, takarni kell!

Rengeteg ilyen "szabály" van, ez egy nagyon kötött stílus, rengeteget kell tudni, ha valaki képviselni akarja. Én már lassan 2 éve tanulmáyozom, de még mindig nem érzem magam "méltónak" arra, hogy úgy öltözzek, mint egy lolita.

2010. febr. 16. 17:48
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a szép, jól megcsinált ruhákat. Itt van egy pár rendes, nem farsangi kivitelű goth cucc. Ezek gyönyörűek de tudni kell viselni őket. Jó szórakozást hozzá:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Sőt, majd ilyen fekete vagy lila esküvői ruhát szeretnék :D Olyan szééép...

[link]

[link]

[link]

Az ilyen Zs kategóriás tákolmányoktól viszont hányhatnékom van. A csipkés-fűzős ruha luxus, szóval ha már egyszer elegancia, ne végezzünk félmunkát... Egy ilyen bársony-selyem-csipke csodából snobság ide vagy oda, nem lehet kispórolni az anyagot, mert pont az egész lényegét teszi tönkre. Egy igazi fűzőben igenis van rendes merevítés, és ha odarakom, megáll a sarokban. Inkább legyen csak egyetlen rendes fűző, mint egy egész szekrényre való fércmunka.

[link]

oldalak:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

L/25

2010. febr. 22. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!