Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol lehet venni gyerek trikinit?

Hol lehet venni gyerek trikinit?

Figyelt kérdés

egyáltalán van?

remélem igen...:P xD

2010. febr. 13. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

hány éves vagy? mert ha belegondolunk, akkor a trikini azért elég sexis cucc, és nem biztos, hogy mondjuk egy 10 évesen jól állna. szerintem nem gyerekeknek való. én inkább lebeszélnélek. (életkort nem irtál, és ezért arra is gondoltam, hogy talán csak alacsony és vékony vagy, és ezért kell a gyerek méret...akor bocsi)

am én a new yokereben láttam trinkiniket, de csak tavasszal és nyáron, tél közepén aligha van xD igaz nem gyerek méretben, de az xs-esre még van esély. de nem hiszem h tél közepén nagy választék lenne bárhol is...

2010. febr. 13. 21:13
 2/6 A kérdező kommentje:

13 vagyok, és igen eléggé vékony...és ruhákból is a gyerekméret kell vagy az xs-es..azért gondoltam hogy gyerek méret...xD

nem most akartam venni, csak hogy tudjam hogy hol kell kereseni.

köszönöm a választ.:D

2010. febr. 13. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
26%

13 évesen trikini?...

Gondolom a kedvenc márkád a Playboy,az EdHardy,a Retro,és az ilyen tucatmárkák...-.-

Miért kell mini prostinak öltöznöd??

24/L

2010. febr. 13. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

,,és ruhákból is a gyerekméret kell vagy az xs-es..azért gondoltam hogy gyerek méret...xD"

Szerinted miért kell neked ruhákból gyerek méret???Esetleg mert még gyerek vagy???

2010. febr. 14. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Calzedonia
2010. febr. 14. 10:04
 6/6 A kérdező kommentje:

igen, 13 évesen trikini. nem fogok a strandra bokáig érő úszó cuccban menni. -.-

azért mert 13 éves vagyok miért ne vehetnék trikinit?

tévedsz mert én utálom ezeket a márkákat...

igen, gyerek vagyok.:D örülök is neki. csak azért mondtam, mert a legtöbb ilyen korú gyerek már a felnőtt "részlegből" vásárol.

és amúgy nektek a trikini egyenlő azzal hogy aki viseli egy r**anc??

köszönöm a válaszokat.:)

különösen az első válaszolónak. Ő legalább normális volt és nem oltott le. -.-

2010. febr. 14. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!