Létezik ilyen zselé fülre?
Figyelt kérdés
olyan zsélét krémet vagy valami kozmetikumot keresek a fulemre,hogyha beleteszem a bizsut ne gylladjon be .vagyis hogy barmilyen fülcsit felvehessek anélkül hogy 1-2 hétmulva csunya dagadt fülem lenne.Létezzik ilyen ha igen mi a neve drága ?.....2010. febr. 13. 17:39
1/4 anonim válasza:
Lehet hülyeségnek hat, de nekem is begyullad mindentől a fülem, csak az aranyat bírja...Szóval én átlátszó körömlakkal befestem a fülbevaló azon részét ami a fülemhez hozzáér és ennyi. Nekem bevált.
2/4 anonim válasza:
tényleg a körömlakk a megoldás. barátnőm is érzékeny rá, és ha bekeni körömlakkal azt a részt, ami a bőrrel érintkezik, akkor nem gyullad be a füle.
3/4 anonim válasza:
én is körömlakkozni szoktam.vagy bekenem a fülbevaló végét testápolóval és úgy rakom be a fülembe.
4/4 anonim válasza:
Bocs, hogy a krémről nem tudok semmit, még nem hallottam ilyenről. Én is a körömlakkos módszert tudom javasolni, anyukám is úgy csinálja. De van sok nikkelmentes fülbevaló is, manapság már szinte mind olyan, azoktól nem gyullad be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!