Ciki, ha egy kövér gyerek táncra jár?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 11:22
1/17 anonim válasza:
Nem, főleg azért, mert a mozog, és ezzel fogyhat is, szóval csak hajrá! Amúgy milyen tánc?
2/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem!!Ráadásul a tánc nagyon szórakoztató sport!!
Hajrá!!!
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, amúgy többfélét tanitanak: néptánc, keringők, hastánc, balett.
2010. febr. 13. 11:55
4/17 anonim válasza:
nem ciki! :) hastáncnál még kell egy kis súlyfölösleg is a hasra,szal én azt nagyon ajánlom,de a többi is jó!:)
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Eleinte tényleg hülyén néztem ki, de most már be tudom húzni a hasamat feleakkorára.
2010. febr. 13. 12:25
6/17 anonim válasza:
ha normális táncra jársz az egyáltalán nem ciki! De vszont én láttam egyszer egy előadást, ahol ilyen gumiszerű anyagból készült 2 centis miniszoknyában és szintén 2 centis csíkban (felső??) táncoltak lányok, már az is gáz volt, de volt két tduci lány is és szegényeknek az egész hasa kilógott és még az alsórészből is kibuggyant :S NA az undorító volt..
7/17 A kérdező kommentje:
Még 69cm-es haskörfogattal sem ciki?
2010. febr. 13. 12:58
9/17 anonim válasza:
nem ciki, csak fellépőruhánál ne ilyen nagyon kicsi legyen, mármint top meg rövidgatya v miniszoknya, abban te sem éreznéd jól magad fellépésen
amúgy hány éves vagy? :)
10/17 A kérdező kommentje:
10/lány
2010. febr. 13. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!