150-155 cm magas anyumnak, hogy magyarázzam el, hogy 169/170 cm magasan nem átlagos vagyok hanem nagyon alacsony?
27 évesen szomorú, hogy még mindig önbizalomhiánnyal küzdesz. szerintem sem vagy nagyon alacsony, sőt, még kifejezetten alacsonynak sem mondanálak. szerintem ezt csak kifogásnak használod a környezeted és önmagad számára, hogy miért is nincs soha barátnőd..
tényleg próbálj túllépni ezen, a lányok legnagyobb része 170 centi alatt van, de rengeteg a 165 alatti nő is. szóval ez nem lehet akadály.
ne anyukáddal foglalkozz, érthető, hogy szeretné, hogy legyen szerelmi életed, inkább tényleg önmagad próbáld fejleszteni. ha normális, értelmes pasi vagy, minden esélyed megvan egy kapcsolatra :)
Nekem rengeteg olyan kollégám volt/van, aki olyan magas, mint te vagy épp alacsonyabb. És a legtöbbnek volt barátnője, felesége, családja.
Olyan párokról is tudok, ahol a nő a magasabb. És akkor mi van? Semmi. Elárulom, engem sem zavarna, ha a férfi alacsonyabb lenne nálam, azért ne 10 centivel legyen alacsonyabb, de pár centi nem tud érdekelni.
a magasságod miatt nem csajozol? :D
megnyugtatlak, én 185cm vagyok és mégse futnak utánam a csajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!