Meddig töltsem először az új epilátort?
Figyelt kérdés
tegnap jött postán, és rátettem a töltőre, már egy órája rajta van, de ha bekapcsolom semmi2015. febr. 20. 17:34
1/6 anonim válasza:
A kezelési útmutatóban minden benne van. Tekintve, hogy még típust sem írtál, meg sem tudom keresni, hogy helyetted elolvassam, majd leírjam a teendőket.
2/6 A kérdező kommentje:
az útmutatót elolvastam, nem volt róla szó
Philips Satinelle
2015. febr. 20. 19:16
3/6 A kérdező kommentje:
HP6421/00
2015. febr. 20. 19:18
4/6 anonim válasza:
Nem kell tölteni, mert nincs benne akku, csak hálózatról működik. A konnekorba dugva bekapcsolás után azonnal működnie kellene. Ha nem teszi, a csatlakozás lehet rossz, vagy az epilátor hibás.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rádugva azért nem akartam bekapcsolni, mert néhány videóban (nem erről a típusról volt szó) azt mondták 40-20 percet kell tölteni, és töltő nélkül használni
2015. febr. 20. 19:35
6/6 anonim válasza:
Ahogy az előző is leírta, aksi nincs benne, tehát nem lehet feltölteni, nem is kell, mert hálózatról működik, de ez a leírásban is benne van, nekem is ugyanilyen epilátorom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!