Mi ennek a neve?

Figyelt kérdés

Tudjátok van az a szett amiben van ilyen UV lámpás ,,szárító'', zselé, meg még egy pár dolog. És ezzel zselés körmöt vagy műkörmöt lehet készíteni.

És ezt keresem már mióta de nem tudom h mi a neve! Légyszi segítsetek! Előre is köszönöm a normális válaszokat!

2015. febr. 20. 16:55
 1/2 anonim válasza:
Nos, ennek az összefoglaló, hétköznapi neve műköröm építő szett. Pl a Crystal Nailsnek is van ilyen kezdők számára kitalált szett (pl. Crystal Nails Titanium Builder Gel kit /szett/),de az tobbnyire nem tartalmazza a lámpát. Külön kell megvenned egy jobb lámpa pedig bizony 10-15.000 ft. Nem bántásnak -hisz senki sem úgy születik,hogy mindent fasza-feszesre tud- de jól gondold meg,hogy belevágsz-e ilyen hűbelebalázs módon, mert drága mulatság,ha meg nem sikerül elsajátítanod (mert nem olyan egyszerű mint amilyennek látszik),akkor nem kevés pénzt dobtál ki az ablakon. Kérd ki egy hozzá értő véleményét, én is elhamarkodtam-megbántam-ezért írom mindezt.:) Sok sikert!
2015. febr. 20. 21:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!!!
2015. febr. 21. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!