Gél lakkhoz bonder? Savmentes primer?
Itthon magamnak és a családnak csinálom a glél lakkot (mielött mindenki írná igen tdom,h ez egy szakma... nem is ebben dolgozom) Eddig én úgy csináltam,h reszelés stb. rá tettem 3in1 primert erre a 2az 1ebn alap és fedő lakk, ra szín 2x és megint alap és fedő. Ez is jó is volt, de most kaptam egy csomó körmös cuccot ajándékba, amiket nem tudom,h pontosan hogyan kell használni. :(
A savmentes primer miben külömbözik a 3az egybentől, valamivel ki kell egészíteni, illetve mire való a Bonder és hogyan kell használni?Ez meg alap rétegnek, és utána fixálni kell :O csak,mert valahol ezt olvastam. Azt jól tudom,hogy a Top gél a fedő réteg lesz? Köszi előre is. Rosszindulatú "körmösök" mellőzzenek! :)
"Rosszindulatú "körmösök" mellőzzenek!"
Bemásoltam,mert úgy látom gondod van az olvasással. Hasonló jókat kívánok én is neked! :)
Ja és nagy összegeket fizetnek... hát "kedvesem" ha te azt tudnád ,hogy nekem mennyi szakmám van és,hogy én mennyi pénzt fizettem ki rá... mégsem okoskodom, ha valaki iskola nélkül végzi azt/azokat amiből nekem iskolám van ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!