Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek 15-16 éves koroszt...

Szerintetek 15-16 éves korosztálynak mekkora az álag mellmérete?

Figyelt kérdés

nekem C-s,nem hordok szivacsos melltartót,de másoké nagyobbnak tűnnek.Akkor ők szivacsosat hordanak?Hogy van ez a lányok körében?:)

bocs ha kicsit értelmetlen a kérdés:/,köszi a válasokat előre is:))

2015. febr. 17. 20:37
 1/7 anonim válasza:
kérdező... itt a fiuk fele azt se tudja mit jelent:D beleértve engem is:D
2015. febr. 17. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Felnőtt nők körében a B-C az átlag méretek, úgyhogy gondolom B.
2015. febr. 17. 20:39
 3/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális a mellméreted :) Valószínüleg még nőni is fog. A szivacsos melltartó azért előnyösebb, mert feszesebbnek tűnik tőle a mell. De az a fontos, hogy jól érezd magad. Az a jó, ha van ilyen is, olyan is. Így el tudod dönteni, hogy melyik ruhához mi áll jól.
2015. febr. 17. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
A-B az átlagos méret, a C már nagynak számít. Kivéve ha el van hízva az ember.
2015. febr. 17. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

Ne aggódj, a C kosárméret már inkább nagynak számít, ennél a méretnél kezdődnek a szép mellek, és később még tovább is nőhet.

25F

2015. febr. 17. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:

C szerintem átlag, talán átlag felett.

Azért tűnik nagyobbnak mert szivacsos melltartót hordanak:)

2015. febr. 17. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is B és C közott van az átlag. Nekem B és ha push up melltartót veszek fel, simán kinéz C-nek is, ami nagyon zavart is, ezért egyből le is vettem. :D

Nagyon népszerű a Te korosztályodban amúgy. Legközelebb ha mész melltartót venni, majd nézz szét és láthatod, hogy rengeteg melltartóban 3-4 centis szivacs van, nem csoda ha nagyobbnak tűnnek, mint ami. Sokszor én is meglepődtem már emiatt pár ismerősömmel kapcsolatban, hogy hétköznapi viseletben tök nagynak tűntek a melleik, majd amikor az edzőteremben összefutottam velük, meglepődve tapasztaltam, hogy fele akkora van nekik, mint hittem.

2015. febr. 18. 10:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!