Ha csak magamnak rendelnek az Avonbol, illetve a szuk csaladnak, akkor nem is erne meg tanacsadonak jelentkezni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 17. 19:50
1/4 anonim válasza:
én az osztálytársaimnak is szoktam
2/4 anonim válasza:
Avonból alapból nem éri meg rendelni, tele van káros vegyi anyagokkal a legtöbb cucc, vacak minőség, ahhoz képest még drága is. És még az állatkísérleteket is támogatod. Undorító az egész Avon úgy ahogy van.
3/4 Timi179 válasza:
nem értek egyet az előttem szólóval, de mindenkinek megvan a választás joga, hagyjuk érvényesülni azokat akik ezt jónak látják, mint pl én is!
Megéri, regisztrálj csak nyugodtan, hisz így magatoknak tudod intézni a rendelést, nem függsz senkitől és semmitől, a leggördülékenyebb a dolog és így is juthatsz kedvezményekhez!
Ha tudok szívesen segítek is!Írj!
4/4 kelekaposzta válasza:
Az Avon minőségi termékeket forgalmaz teljesen normális áron. Ha még kedvezményesebben szeretnél a termékekhez jutni mindenképpen érdemes regisztrálni akkor is ha csak szűk körben vásároltok. Ha budapesti vagy pest megyei vagy nagyon szívesen segítek ebben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!