Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jók a lábaim? Vékonyak egyálta...

Jók a lábaim? Vékonyak egyáltalán?

Figyelt kérdés

Sprinter vagyok, és azt szeretném tudni, hogy vastagodni fognak-e a lábaim a futástól, illetve azt, hogy most jól néznek-e ki. Kb.hanyas bmi-re tippeltek a lábaimból?

[link]

2015. febr. 17. 12:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

+1:

Soha nem fog futástól izmosodni a lábad, ha nem eszel annak megfelelően, hogy izmosodhasson.* De brutálisan izmos akkor sem lesz, mert a futás, hát... hát az egy szär. Mármint izom építésre, de neked nem ez a célod.

Rohadt messze vagyok a sprinteléstől, a futástól vagy a kocogástól is (testépítéssel foglalkozom), de tudom javasolni, hogy fejleszd a gyorsaságodat. Bővebben itt:

[link]

Egyébként nem rosszak a lábaid, kicsik, nőiesek, kicsit már gyerekesnek is hatnak... az meg már annyira nem jön be. :)

+2: Do you even lift?.

19/F

2015. febr. 17. 16:06
 12/27 anonim ***** válasza:
Mint két bot az enyémekhez képest :D De ha sprinter vagy, akkor ez természetes és ilyen is marad, hacsak nem fogsz súlyokkal edzeni és a kajára odafigyelni.. Én is futok ,de én mellette elég gyakran látogatom az edzőtermet is és az én 1 combom mint a te kettőd együtt :D
2015. febr. 17. 18:25
 13/27 A kérdező kommentje:
Köszönóm a válaszokat. Elfogadkm azt, ha valakinek nem tetszenem, de indoklást is kérnék, hogy miért, illetve azt is, hogy az illető nő vagy férfi, mert nőkkel nem foglalkozom( nem nekik kell hogy tetszek), mert úgy könnyű azt mondani, hogy nem szép bárminemű indoklás nélkül. Túl kövér? Túl vékony? Túl formás? Túl formátlan? Ha nem mondjátok meg, akkor esély sincs rá, hogy ez változzon...
2015. febr. 17. 19:10
 14/27 anonim ***** válasza:
34%

Nekem azért nem tetszik, mert ez gyakorlatilag egy bot, semmi nőies nincsen benne.

[link]

[link]

[link]

[link]

Nézd meg ezeket, olyanok mint a tieid, formátlanok, csontosak, fiúsak. Talán egy tini vagy egy pedó erre izgul, de az ilyen azért jobb:

[link]

2015. febr. 17. 19:54
 15/27 anonim ***** válasza:
Hetero nő vagyok, nekem tetszik, a formája is, de azt komolyan írtad, hogy 15-ös a bmi-d? Picit vastagabb a vádlim, de kb. ugyanígy nézek ki, és az enyém 19,5-20 körül van.
2015. febr. 17. 19:56
 16/27 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez a bajom. 15 Bmi- vel így nézek ki, közben a bordáim kilógnak...
2015. febr. 17. 20:15
 17/27 anonim ***** válasza:
túl vékony és formátlan
2015. febr. 18. 07:32
 18/27 anonim ***** válasza:
Vékonyak, nekem tetszik, de nem mondanám meg h futsz. Én hugom is fut, de neki a vádlija vastagabb, izmosabb. Mondjuk ez genetika kérdése is. Ha kicsit formásodik még, akkor tökéletes is lehet. 20/F
2015. febr. 18. 08:09
 19/27 anonim ***** válasza:
Ennél vékonyabb már ne legyen valamit kéne edzened, hogy legyen egy kis formája.
2015. febr. 18. 18:44
 20/27 A kérdező kommentje:

Kène edzenem? Basszus, nem leírtam, hogy sprinter vagyok? Szerinted az mit jelent?

(Mellesleg lovagolni is járok)

2015. febr. 18. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!