Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt a nők hogy a...

Miért hiszik azt a nők hogy a B-s mell az nem kicsi?!

Figyelt kérdés
Itt mindenki azt hangoztatja hogy az nagy vagy közepes méret.. pushupban lehet hogy annak tűnik de attól még kicsi.. a C a közepes vagy a normál, Dtől pedig nagy. De tudnotok kéne és nem álomvilágba élni mert kicsit vicces hogy olyan lány akinek.B melle alig van push uppal azis, és azt hangoztatja hogy nagyobb a melle mint a fejem meg milyen jó melle van közben meg kicsi.

2015. febr. 16. 13:26
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Na a sok kis mellű nő hogy betámadott :D

Egyébként ez pont olyan igen, mintha 12 centis farokra mondanánk hogy az nagy..

2015. febr. 16. 13:49
 12/27 anonim válasza:
90%

Pff, hát nagyon be lettél támadva.:D Azért mert valakinek ellentétes a véleménye a tiéddel még nem feltétlenül kismellű nő, de mind1.

Kelted itt a feszkót a semmiért! :D Van akinek a kicsit jön be és van akinek a nagy. Hát gondolom ezzel sem mondtam semmi újta.-Habár...:D

2015. febr. 16. 13:56
 13/27 Költőnő? ***** válasza:
73%
egy másodpercig nem gondoltam soha, h nagy lenne:)))))
2015. febr. 16. 13:56
 14/27 anonim ***** válasza:
64%

Költőnőnél a pont, hol olvasod azt, hogy a B-s duda nagynak számít?

Különben én szeretem a szép, nagy melleket, rajongok értük.

2015. febr. 16. 14:30
 15/27 anonim válasza:
92%
Te vagy az a dagi csaj akit elhagytak egy vékony kismellűért? Nem kell ezért mindennap ilyen provokàló kérdést kiírni ide :-)
2015. febr. 16. 14:30
 16/27 A kérdező kommentje:
15, nem tudom honnan vetted ezt de fiú vagyok és semmilyen kismellűért nem hagytak ott. De igen ha más is hasonlo véleményen van az már csakis azt jelenti hogy ugyanaz a személy ez olyan mint hogy a B mell nem.kicsi kb annyi logika van benne xd
2015. febr. 16. 14:44
 17/27 anonim ***** válasza:
93%

A B mell átlagos.

Egyébkén azon kívül, hogy provokálod az embereket, mi értelme a kérdésednek?

2015. febr. 16. 16:17
 18/27 anonim válasza:
100%
Nem kérdés, hogy ugyanaz az ember írja ki őket, mert mindegyikből sugàrzik a rosszindulat (rejtett irigység?) és a provokáció.
2015. febr. 16. 17:08
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
mi van veletek? tudjátok hogy troll de irtok neki? pf.
2015. febr. 16. 17:49
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

A B mell nem átlagos, max tizenévesen. Állítólag Magyarországon az átlag a D (gondolom mert sok a kövér nő), hát fene tudja. Igazából még az se olyan hű de nagy, csak nagyon sokan rossz méretet hordanak.

[link]

Nyáron amikor átlátszik a pólón a melltartó vonala, tömegével látok nőket akiken így áll a melltartó. Hord mondjuk 80B-t pedig 75C-t kellene, meg lenne oldva a dolog és nem HINNÉ azt MAGA is, hogy ő B-s.

[link]

2015. febr. 16. 18:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!