Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Az iskolában...

Mit tegyek? Az iskolában osztálytársakból 2, de iskolatársakból már több is beszólt hogy csúnya vagyok, vagy hallottam hogy mondják egymásnak.

Figyelt kérdés
Mondjuk tényleg csúnya vagyok,én is látom ha tükörbe nézek és utána meg megnézem a többi velem egykorút,de még sok idősebb is jobban néz ki.Szóval tényleg csúnya vagyok,de attól még zavar...

2015. febr. 16. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Koncentrálj arra, amiben jó vagy. Tanulás, sport, vagy bármi más, amiben ügyes vagy, akár valami művészeti tevékenység. Majd idővel meg lesz a haszna.

Az adottságaidon nem tudsz teljesen változtatni, de azért arra figyelj, hogy legyél ápolt és hozd ki magadból a maximumot, hord olyan frizurát és ruhákat, amik előnyösek.

2015. febr. 16. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. febr. 16. 12:23
 3/6 A kérdező kommentje:
17
2015. febr. 16. 12:30
 4/6 anonim válasza:
Fiú vagy? Vagy lány? 18/F
2015. febr. 18. 15:27
 5/6 anonim válasza:
figyi aki mondta ezt leszarja miis leszarjuk még az is aki nem is ismer szal te is szard le
2015. márc. 21. 20:44
 6/6 anonim válasza:
Rám is mondták már rengetegszer a fiúk még általánosban hogy milyen csúnya vagyok, meg rengetegszer sértegettek. Egy ideig ezt mind magamra is vettem, és sokszor sírva mentem haza.. S mind ezt úgy hogy a legjobb barátnőm az osztályból a legmenőbb volt, minden fiú őt akarta, pedig nem volt szerintem egy nagy szépség. Mindegy. Szóval!:D Ma már ha valaki azt mondja hogy csúnya vagyok, vagy bármi mást, szembe röhögöm. Nem mondom hogy világ szépe vagyok, de szerintem mindenkiben van valami különleges, még ha nem is a külsőn jelenik meg. Belül légy szép, mosolyogj sokat, és ne érdekeljen más véleménye. Nem lehet mindenkinek megfelelni, magadnak viszont nem árt!:)
2015. ápr. 15. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!