Divat az emo :O?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 18:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Igen, elég nagy divat volt, de most már mindenki gáznak tartja :D

most a hc a divat, meg a scene

2010. febr. 21. 14:15
 12/20 A kérdező kommentje:

''szerintem most a scene a divat,,

ja aha, azt nagyon bírom

:D tudom ki a pózer vagy valaki így írja poser

:D

2010. febr. 24. 21:12
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem már nem divat.

2-3 éve sokan azok voltak (vmilyen chaten az vt a menő xD én is az vtam :D )

2010. máj. 31. 15:11
 14/20 A kérdező kommentje:

:)

aha

háth,amikor ezt a kérdést kiírtam még elvoltam az emokkal

de bocsi ,szerintem ez szánalmas hogy ilyen 5-10 éveseknek való oldalon írják ki az üuifalra hogy öngyilkos leszek,és 5 perc múlva már a "barátnője" ül a gépnél hogy pont akkor ugrott kia a vonat elé amikor odaért...

olyan szánalmas: 1. nem is saját kép van kirakva neki

2. én látnám ahogy a barátnőm kiugrik a vonat elé biztos nem neteznék 5 percen belül (1.a rendőrségen ülnék,2.A BARÁTNŐM)

tudom még sorolni

persze van egy két normális emo... nagy ritkán,bár azok inkább csak emo szerűségek

sok hülye szánalmas.... :)

2010. máj. 31. 15:22
 15/20 anonim ***** válasza:

én emo-t hallgatok meg a hajam is kicsit olyan de elvileg MÁR nem az. most ez a Lady Gaga a meleg Justin Bieber meg ezek a sz@rok a divat

My Chemical romance, Jimmy Eat World,Escape The Fate 4ever !!!! :D

2010. jún. 14. 14:13
 16/20 A kérdező kommentje:

hát az mcr-t én is imádom :D:P:D:P:D:P:D:P

de állítólag az nem emos XD bár kicsit nagyon úgynéznek ki XD de gerard mondta:D

privie megírod msn-ed:D?

2010. jún. 14. 16:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem, most már nem. Most a Converse és a kockás sál a divat. Bár én sosem voltam ilyen, de megfigyelhető. Hogy mész az iskola folyosóján és nem látsz mást, csak tornacipőt, sálakat és szűk nadrágokat. Ez alapjában véve nem is gond. De az, hogy a "Stílus teszi a divatot, nem a divat a stílust!" itt nem érvényesül.
2010. júl. 23. 20:15
 18/20 anonim válasza:
Szerintem az általános sulik felsőbb osztályain(7.o. és 8.o.)divat de inkább a lányoknál de ha már valaki a gimi után emo az nem divat miatt hanem maga a stílus miatt
2010. szept. 3. 19:17
 19/20 A kérdező kommentje:
:D
2010. szept. 3. 20:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Az emo valami borzalmas stílus lehet,nem szeretném kipróbálni,mert szerintaem az abszolút nem di8vat ha valaki vagdossa a saját ereit...
2011. okt. 22. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!