Komoly kérdés. Mennyire nézek ki r*mának? Min kéne válltoztatni
Figyelt kérdés
nem szégyellem nem bántanak ezzel ,kérdés hogy azért-e nem mert nem látszik . köszi a válaszokat
2015. febr. 13. 14:15
11/22 A kérdező kommentje:
az írássomért eg bocsi enyhe diszlexia-disgráfiám van és fárattan még annyira se megy , mint amúgy
2015. febr. 13. 15:02
12/22 anonim válasza:
Ezen is szép, bájos vagy. :)
Én sose szúrnám ki, hogy milyen származásod van, bár én ebben amúgy is gyenge vagyok, meg nem is érdekel túlzottan. De ha ilyen szemmel nézlek, akkor se tűnsz másnak, mint egy szép, természetes, aranyos lánynak. Ha emellé kedves, barátságos és értelmes vagy, akkor semmi okod attól félni, hogy nem fogadnak be, vagy bántani fognak. :)
13/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem nézel ki annak
14/22 anonim válasza:
hát kislány, ebben a családban valaki valamikor félrement (isten ments, hogy apát, anyát rágalmazzam, valaki az ősök közül), de belőled az a nem roma gén jött elő, mert piszokul nem látszik rajtad
15/22 A kérdező kommentje:
anyáékon én nem látom a tesómon vizsont igen ,magamat nem tudom megittélni
köszi mindnekinek akkor abba hagyom a világos alapozótt :)
2015. febr. 13. 15:23
16/22 anonim válasza:
:) A bőrödhöz passzolót válassz! Akkor lesz a legszebb az eredmény!
17/22 anonim válasza:
Egyátalán nem.:) És nagyon hasonlítasz az Éhezők viadala főszereplőnőjére.:D Próbáld magad oldalról fotózni,szerintem úgy sokkal szebb vagy.:)
18/22 anonim válasza:
Szép vagy,ha személyesen látnálak biztos odamennék hozzád hogy megismerjelek :)
19/22 anonim válasza:
Semennyire, nem gondoltam volna, ha nem mondod. Egyébként nagyon szép vagy.
20/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem látszik rajtad, hogy roma vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!