Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ajakdúsító szájfény csak az...

Ajakdúsító szájfény csak az alsó ajkaimat duzzasztja?

Figyelt kérdés

Ajándékba kaptam egyet és már egy hete használnom.Eddig se voltak vékony ajkaim de nem is vastag/telt.

Már egy hete használom ezt a szájfényt, én nem veszek észre változást de azt mondják látszik és főleg az alsó ajkamon mert az sokkal vastagabb.

Az mindig is vastagabb volt de most mit csináljak, akkor csak a felsőt kenjem?Miért látszik az alsón jobban?Pedig figyelek hogy ne kenjek sokat.

2015. febr. 11. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:
azért látszik az alsón jobban, mert az alapból vastagabb, így feltűnőbb. már ha mások tényleg látnak különbséget az alap állapothoz képest, nem csak szimplán azt, hogy alapból vastagabb az alsó. : D nekem nem nagyon váltak be ezek az ajakdúsító szájfények, azon kívül, hogy némelyik csipkedi a számat (chilis), meg kisimítja a ráncokat, nem duzzasztotta meg a számat.
2015. febr. 12. 06:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem fogja megváltoztatni a vonásodat egy szejfeny,akkor nem kéne ajakfeltöltés hisz elég lenne egy ajakduzzasztó szájfény ami kevesebb fájdalomal és pénzel jár, ezeknek anyi hatása van hogy bizsergető vagy csipő érzetet kelt az ajkakban,bepirosodhatnak mivel vérbőséget okoz,ki pattoghat sajnos,a kis ráncokat ki simitja de enyi,ezt igazábol egy vastag ajakápoloval is elérheted ami nem irritálja a bőrt és nem is csipi :D én nem vagyok ellenük pedig volt egy nem kellemes tapasztalatom ilyen szajfényel, de trend it up ajakduzzasztó szájfénye elég jó nem irritálja csak bizserget kisimitja a rancokat, szép kis atlatszo nagyon minimalis rozsaszin szint ad szépek de nem fog változni.
2020. jún. 10. 04:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!