Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen no az, akinek nincs a...

Milyen no az, akinek nincs a szobajaban fesulkodo asztala egy tukorrel?

Figyelt kérdés
Hogy keszul el, ha buliba vagy barhova megy, ha nincs ilyen asztala. A masik dolog, hogy hol tarolja akkor a sminkcuccait, pparfumjeit?
2015. febr. 10. 11:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lol, most ez komoly? Nyilván attól még van tükör a házban és szekrény is... Nekem van fésülködőasztalom, soha nem használom. Mivel a fürdőben szoktam sminkelni mosakodás után. Egyszerűbb.
2015. febr. 10. 11:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Pl a furdoszobaban. Miert kell kulon sminkasztal a szobaban?
2015. febr. 10. 11:49
 3/13 anonim válasza:
100%
Olyan mint én. :D
2015. febr. 10. 11:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hű én azt hiszem pofánvágnám magam, ha olyan madám lennék, aki asztalka mellett ücsörögve kefélgeti a haját.

Természetesen a fürdőszobában tárolom a szépítkezős dolgaimat.

2015. febr. 10. 11:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs :) Nálunk van fürdőszoba, ott tárolom a sminkcuccaimat egy szekrényben. És szigorúan a szekrényben. Utálom, ha minden elől van és porosodik és takarítani is nehezebb úgy. Sminkelni pedig a fürdőben a tükör előtt szoktam.
2015. febr. 10. 11:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
lol, bekészítem a popcornt
2015. febr. 10. 12:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
anyám borogass!
2015. febr. 10. 12:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

én sem értem, hogy tud valaki elkészülődni fésülködő asztal nélkül

egyszerűen fizikai képtelenség

sehol máshol nem is lehet tárolni a sminkcuccokat

legalábbis annyi IQ-val biztos nem, amennyi neked van

2015. febr. 10. 12:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nő, akinek nincs fésülködő asztala. Nincs mit, szívesen segítek máskor is.

Egyébként nekem van fésülködő asztalom, de nem ott sminkelek, mert ott pocsék a megvilágítás.

2015. febr. 10. 12:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet meglepődsz majd, de olyan nő az, akinek nincs a szobájában fésülködő asztala egy tükörrel. Képzeld el, van ilyen a világban. Iszonyatos, nem? :C

Egyébként amit előttem írtam, mind igazak. Eszedbe sem jutott, hogy nem mindenki kastélyban él, ahol elfér egy ilyen asztal a szobájában? A mi lakásunkban hárman élünk nők, és mivel a szobák kicsik, nem fér el benne fésülködőasztal - sőt, némelyik szobánál örülünk, ha a bútorok beférnek.

Sminkelni a fürdőszobában szoktunk - itt elfér minden piperecucc, a sminket is beleértve. A megvilágítás is tökéletes. Ráadásul ott még csap is van, könnyen leszedhetem a maszatot a kezemről, mert jobban szeretek kézzel alapozni, mint szivaccsal.

A parfümöket mindenki a maga szobájában tartja.

Hihetetlen, mikre képesek emberek fésülködőasztal nélkül, nem? Mai napig sem hiszem el néha, hogy túl tudom élni nélküle.

2015. febr. 10. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!