Szerintetek a nagy mellbimbóudvar is vonzó?
Nagyon zavar a nagy mellbimbóudvar,emiatt szégyenlős vagyok és ez nem valami jó mivel barátom van. Félek hogy nem fogok neki tetszeni,tudom hogy nem mondaná ki ha nem tetszene neki,de folyamatosan arra gondolnék hogy vajon mire gondol éppen. És az se jó érzés hogy ha a tükörbe nézek nem tetszek magamnak és nem érzem jól magam a bőrömben.
Itt egy kép,ami nagyjából hasonló,de nem én vagyok rajta!!
Nekem is nagy melleim vannak mint a képen lévő hölgynek,és kb megegyezik a mellbimbóudvar mérete is.Szerintetek vonzó? Kort is írjatok.
Szerintem se lesz vele gond. De próbáld ki egyszer, hogy nézegessetek ilyen fotókat (találj ki valamit), és kérdezgesd őt.
Nekem ugyan nincs akkora, de nekem sem kicsi a mellbimbóudvar része. Soha semmiféle problémám nem volt ebből. (És az is igaz, amit valaki itt írt, hogy úgyis összébb húzódik, amikor ingerlik. Nekem pl teljesen picire.)
Egyik barátnőmnek nagyon kicsik a mellei, és kicsi a mellbimbóudvara is. Ő meg mindig ezen kesereg. Szinte már pasis, a felsőteste. Ő műtetni fogja.
Gyönyörűűűűű!
Ne a kissrácok véleményére adj, hanem olyan tapasztalt pasikéra, akik már ezer cicit tapasztaltak... - hidd el, nagyon szép!
Kedves Előző!
Nem kell kiéhezettnek lenni, hogy a linket képen lévő bimbókat szépnek tartsa. Egyszerűen ízlés kérdése. Szerintem gyönyörűek, hasonlókban gyönyörködhetem én is szerencsére elég gyakran...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!