Rendeltem az Avonból interneten keresztül, miért ír ki magasabb összeget? Folyt:lent
Figyelt kérdés
Most lettem tanácsadónő, és szerettem volna leadni az első megrendelésemet, de jóval magasabb összeget ír ki, tehát a kedvezményeket nem érvényesíti. Valamit rosszul csináltam? És így honnan tudom, hogy egyáltalán megvan-e a szükséges 6500 Ft?2015. febr. 8. 23:09
1/3 anonim válasza:
A szamladon majd lejon a neked jaro jutalek szerintem.
Minden ami kosarban van/ megrendelt termek, mellette van az ár is.
Kerj segitseget a koordinatorodtol.
2/3 Timi179 válasza:
miért nem a koordinátoroddal adtad le az első rendelést??? Így szokás és ezekre tudott is volna neked válaszolni! Vannak olyan akciók, összevont ajánlatok amit számlázásig teljes áron mutat a rendszer, amikor leszámlázódik természetesen (ha minden feltétel rendesen teljesült) a normál árat fogja mutatni!
Amúgy azt tanácsolom, hogy add össze te a rendelésed értékét katalógus áron, ne a számítógépre hagyatkozz!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) Közben már beszéltem a koordinátorommal. Amúgy nem értem, hogy miért nem olyan programot használ az Avon, ami képes erre is, én találgassam....
2015. febr. 9. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!