Mennyibe kerül egy portfólió készítés?
Figyelt kérdés
Átlagosan, és példákkal is:)2010. febr. 10. 19:17
1/7 anonim válasza:
műteremben 60-80 ezer, modellstúdiónál valamennyivel kevesebb, vagy egy részét ledolgozhatod. profi fotóssal nem műteremben, kb 20-30ezer.
2/7 anonim válasza:
Maklárinál, Oleg Borisuk, Baksa Norbertnél, Debreceni Zitánál, stb 100 felett van.
Én 60ért csináltattam a Borzi Vivinél, nagyon elégedett vagyok. Az előzőmet az MTA csinálta... na azt hagyjuk is!
3/7 Varga Veronika87 válasza:
Barátnőm az Artscan Models-nél csináltatott 20 000 Ft-ért. Műtermi fotózás volt ráadásul profi sminkkel, stábbal, retussal. Nagyon szép fotósorozatot kapott!
4/7 anonim válasza:
ezek az artscanosok sztem nagyon gagyik... :S 20ezerért oké... de azért ne hasonlítsuk már egy Baksához vagy egy Vivihez!!!!
5/7 Varga Veronika87 válasza:
Annyira rosszak nem lehetnek, ha a Freire Szilvi is Őket választotta. A honlapon lévő képeknél, ne a fehér hátteres tesztfotókat nézd, mert azok nem portfóliók! :)
6/7 anonim válasza:
sztem meg ultra gagyik... Freire Szilvinek meg nincs egy épkézláb képe se!!! :DDDDDD
7/7 anonim válasza:
megnéztem ezt a 20ezres izét... jajjjj nagyon szánalom!!! :DDD freire sz-nek sokat fizetthettek ezért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!