Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hülyén mutatna, ha valakinek...

Hülyén mutatna, ha valakinek az orrában, mindkét oldalon lenne piercing?

Figyelt kérdés

2015. febr. 6. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Már egy is borzalmasan visszataszító.
2015. febr. 6. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen!
2015. febr. 6. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek! Nem tudom az emberek miért rondítják el magukat, tényleg nem szép a piercing, még egy sem.
2015. febr. 6. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy az tetszik, kettő már nem. Egyébként tucat nagyon.
2015. febr. 6. 18:58
 5/7 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Tucat vagy nem tucat, szerintem egyedi, ha valakinek mind2 oldalon van.

Nem mondom, hogy tetszik, de azt sem, hogy taszít, ha valakinek olyanja van. Nekem aztán totál mindegy, hogy kinek hol van piercingje, fő, hogy jó ember legyen, a többi le van sz*rva. :)

2015. febr. 6. 20:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Tucat? Én azért nem látok,minden második embernek az orrában két oldalt piercingeket!
2015. febr. 6. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Emberek és véleményeik.

Mindenkinek más jön be, más tetszik. Persze ott vannak a maradiak, az előítéletesek, akiknek minden undorító. Szóval ahány kutya, annyi ugatás.

Nekem pl mind a két oldalon van, már több éve, eddig nem nagyon találkoztam olyannal, akinek szintén így lenne.

De inkább arcfüggő az egész. Ha pedig neked úgy tetszik, akkor ne figyelj oda más véleményére. Ha valaki ilyen apróságok miatt néz le, akkor abban a valakiben van a hiba ;)

2015. febr. 7. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!