Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Tetszenek az ilyen...

Fiúk! Tetszenek az ilyen alakú lányok?

Figyelt kérdés
A combom kicsit vastagabb,meg a fenekem is,de azért meg van az a kerek formája. A hasamon pedig hat.. Olyan kis pocak :D De ugy van hogy megvan az a formaja hogy ahol izmos az ott ugy van. Szoval olyan formas,csak pici haj van rajta. (na ezt jol elmagyaraztan) Es az lenne a kerdesem hogy az ilyen alaku lanyokrol mi a velemenyetek?! Elezest ha rossz kategoriaba tettem,es az esetleges hibakert is. Meg az ekezetekert is,csak telefonrol igy egyszerubb :)

2015. febr. 5. 21:11
 1/8 anonim válasza:
88%
Igen. De sokkal fontosabb, hogy milyen vagy. :)
2015. febr. 5. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

nem sértésből és trollkodásból,de ezt szoktam gondolni-

hmm,nem rossz,megdugom persze,de egy ilyennel nem jönnék össze,mert lusta lehet mint a dög tuti nem edz,összevissza eszik és az ilyen csak még dagadtabb lesz idővel.

2015. febr. 5. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
nekem csak az nem jönne be, hogy haj nő a hasadon :$
2015. febr. 5. 23:42
 4/8 A kérdező kommentje:

#1:Akkor normális emberek mégis csak vannak

#2:Éppen ezért szoktam futni,meg felülésezni meg stb. stb.

#3:Rendben.

2015. febr. 6. 19:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt. Szóval: *3:Rendben. Direkt oda írtam hogy miért írtam ékezet nélkül,na mindegy :)
2015. febr. 6. 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
mostmár van mégegy dolog, ami hiányozna :D, nincs humorérzéked
2015. febr. 6. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

1.igen vagyunk páran normálisak:)

2.ez az egész az étrenden múlik 90%ban nem az edzésen plusz a felülés gerincsérvet okozhat.

3.rendben?

2015. febr. 6. 20:47
 8/8 A kérdező kommentje:
De van! ;) Azert irtam oda,hogy lasd hogy eszre vettem hogy irtad :p Es meeeeeeeeg mindig mondegy :D
2015. febr. 7. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!