KristinaUrbanova kérdése:
Szerintetek mehetnék szépségversenyre? Elég bizonytalan vagyok, de a barátaim támogatnak és azt mondjak, hogy menjek. Képek lent és egyéb információk
2015. febr. 3. 21:56
11/21 anonim válasza:
Ugyan azt a választ fogod kapni akárhányszor belinkeled magad.
12/21 anonim válasza:
pár órás intervallumban a második kérdésed...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__modellkedes_..
nem vagy szépségversenyre való, inkább átlagos vagy, a második képen hasonlítasz a berkinek a nőjére, aki nekem nagyon unszimpatikus.
13/21 anonim válasza:
Nyugodtan, az ilyen versenyek sose a szépségről szóltak, inkább nevezhetnék "kinek az apukája pénzeli jobban a zsűrit" vagy "szopatlon" versenynek.
14/21 anonim válasza:
Muszáj minden nap megkerdezni? Se modellnek ne menj de szepsegversenyre, mert atlagos vagy
15/21 anonim válasza:
Hát láttam én már ronda lányokat is szépségversenyen... nevezni lehet, csak kiesel az első körben. Nem vagy csúnya, csak tök átlagos. Oda pedig nem az átlag kell, hanem a szép meg a tökéletes test, arc. Meg miért szőke a hajad mikor sötét a szemöldököd? Nem illik össze a kettő.
16/21 anonim válasza:
Mert a "szépségversenyeken" nem igazán a szépséget nézik, hanem fiatal lányok esetén, hogy mennyire ribis, már bocs. Na meg az a döntő, hogy a zsűri - saját szubjektív megítélése alapján - kire rántana rá legszívesebben.
17/21 anonim válasza:
Már megint te!!??Napok óta felteszed ezt aa kérdést!
Nem vagy szép,sem modell alkat!Inkább tanulj valami hasznosat és az eszedből élj meg,bár úgy látszik abból nem sok van.
18/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép vagy, főleg a mosolyod :) Egy próbát mindenképpen megér. Profi fotós és a photoshop sokat segít, ha kell. Szép vagy!! 23/L
19/21 anonim válasza:
Photoshop? Miről beszélsz? Szépségversenyen Szerinted majd papírzacskót húznak a fejére és elkérik a fényképet?
20/21 anonim válasza:
Már megint te? TÖK ÁTLAGOS VAGY. Modellnek sem vagy alkalmas, és szépségversenyhez sem vagy elég szép. Tanulj inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!