Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mehetnék szépségve...

KristinaUrbanova kérdése:

Szerintetek mehetnék szépségversenyre? Elég bizonytalan vagyok, de a barátaim támogatnak és azt mondjak, hogy menjek. Képek lent és egyéb információk

Figyelt kérdés

170cm 55kg

[link]

[link]

További képek instagramon---> kristinka._.14

2015. febr. 3. 21:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ugyan azt a választ fogod kapni akárhányszor belinkeled magad.
2015. febr. 4. 06:31
 12/21 anonim ***** válasza:

pár órás intervallumban a második kérdésed...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__modellkedes_..

nem vagy szépségversenyre való, inkább átlagos vagy, a második képen hasonlítasz a berkinek a nőjére, aki nekem nagyon unszimpatikus.

2015. febr. 4. 08:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, az ilyen versenyek sose a szépségről szóltak, inkább nevezhetnék "kinek az apukája pénzeli jobban a zsűrit" vagy "szopatlon" versenynek.
2015. febr. 4. 18:08
 14/21 anonim ***** válasza:
Muszáj minden nap megkerdezni? Se modellnek ne menj de szepsegversenyre, mert atlagos vagy
2015. febr. 4. 18:34
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát láttam én már ronda lányokat is szépségversenyen... nevezni lehet, csak kiesel az első körben. Nem vagy csúnya, csak tök átlagos. Oda pedig nem az átlag kell, hanem a szép meg a tökéletes test, arc. Meg miért szőke a hajad mikor sötét a szemöldököd? Nem illik össze a kettő.
2015. febr. 4. 19:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Mert a "szépségversenyeken" nem igazán a szépséget nézik, hanem fiatal lányok esetén, hogy mennyire ribis, már bocs. Na meg az a döntő, hogy a zsűri - saját szubjektív megítélése alapján - kire rántana rá legszívesebben.
2015. febr. 4. 19:23
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Már megint te!!??Napok óta felteszed ezt aa kérdést!

Nem vagy szép,sem modell alkat!Inkább tanulj valami hasznosat és az eszedből élj meg,bár úgy látszik abból nem sok van.

2015. febr. 4. 20:20
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nagyon szép vagy, főleg a mosolyod :) Egy próbát mindenképpen megér. Profi fotós és a photoshop sokat segít, ha kell. Szép vagy!! 23/L
2015. febr. 4. 21:18
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Photoshop? Miről beszélsz? Szépségversenyen Szerinted majd papírzacskót húznak a fejére és elkérik a fényképet?
2015. febr. 4. 21:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te? TÖK ÁTLAGOS VAGY. Modellnek sem vagy alkalmas, és szépségversenyhez sem vagy elég szép. Tanulj inkább.
2015. febr. 5. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!