Mennyire számít meleg dolognak, ha egy fiú szedi az összenövésben lévő szemöldökét?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 09:13
1/12 manó1235 válasza:
Ha középen szeded ki ahol összenő az hol meleg? Én is kiszoktam szedni a barátomnak mert őt is zavarja meg engem is. Az a "meleg" ha nagyon vékonyra van szedve vagy ha szemöldök ceruzát használ az illető. :D
2/12 anonim válasza:
Semennyire. Formára ne szedje, de az összenövés és a nagyon kilógó szőrszálak kiszedésével semmi probléma nincs, sőt.
3/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem, de legyél óvatos nehogy túlszedd mert az hülyén néz ki
4/12 anonim válasza:
Elvi tévedésben leledzel!
Nem attól "meleg" valaki, ha szedi szemöldökét!
"Meleg" a nő, ha borotválja bajuszkáját?
5/12 anonim válasza:
Úgy van,ahogy előttem írták. Melegnek lenni egész mást jelent! Amúgy sincs a homlokodra írva,hogy szeded a szemöldököd. Én már évek óta szedem és senki,még a barátnőm sem tudja és nem is érdekel ez senkit!
6/12 A kérdező kommentje:
jó, csak eléggé nőies dolognak gondoltam, de örülök, hogy nem egyedül vagyok ezzel
2015. febr. 3. 10:38
7/12 anonim válasza:
Semennyire.
Nekem brutalis szemöldököm van,olyan vastag mint egy selyemhernyo,en is szedetem mert hülyen nezne ki..
8/12 anonim válasza:
Teljesen normális, attól, hogy próbálsz normálisan kinézni még nem leszel meleg.
9/12 anonim válasza:
Semennyire. Vannak olyan melegek is, akik nem sokat foglalkoznak a külsejükkel. Ha a melegeket képviselő sztereotípiára gondolsz, akkor a szemöldökszedés még simán belefér.
10/12 anonim válasza:
Meleg az, ha fiúkat dugsz fenékbe.
Az összenőtt szemöldök kiszedése nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!