Egy 171 cm magas lány horhat magassarkút?
Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok és magas is, és nem merek felvenni magassarkút. Ti felvennétek? és mekkorát?
köszii
2010. febr. 9. 18:44
1/9 anonim válasza:
Egen, vegyél fel nyugodtan, bár én nem vennék fel (18/f)XD :$ :)
2/9 anonim válasza:
Én 175 vagyok és szoktam felvenni. Szerintem te is vegyél fel nyugodtan. :)
4/9 anonim válasza:
én is magas vagyok és nagyon vékony:)régen nem mertem felvenni, de azóta gyakran felveszek, a modellek is felveszik, pedig sokkal magasabbak, 176 cm minimum:)
gondolj erre:) én is úgy vagyok vele, hogy ha a modellek felveszik, akkor én mértne?:)
nyugodtan vegyél fel:)
5/9 anonim válasza:
Én 180 centi vagyok és szoktam. Ideje, hogy megtanulják az emberek, hogy azért, mert magasak vagyunk még nem vagyunk hátrányosabb helyzetben.
6/9 anonim válasza:
én 173 vagyok kb és szoktam..és szerintem a magasakon nagyon jól áll még hosszabb lesz töle a lábunk;):D
7/9 anonim válasza:
Dettó 180 centi vagyok, és felveszek. Nem ezzel van a gáz, már bátran felveszem, csak lenne mellettem egy olyan pasi aki még így magasabb nálam... :(
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztató válaszokat:))
2010. febr. 10. 14:08
9/9 anonim válasza:
Persze, hogy hordhat! Én 173 cm vagyok, szintén vékony és suliba hordom a 8 cm-semet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!