Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen/hasonl...

Mit gondoltok egy ilyen/hasonló testalkatú nőről?

Figyelt kérdés

Nem a 14-18éves kategóriában, hanem mondjuk egy 23 és afölötti dolgozó nő kategóriában - és a korban hozzájuk illő ffiak válaszára volnék legjobban kíváncsi.

A kép csak szemléltetés, nem az a lényege, hogy mi van, vagy épp mi nincs a modellen :)

[link]

2015. febr. 1. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem valakinek kifejezetten jól áll,ha van mit fogni rajta,és sok férfi szereti ezt az alkatot,ám aki benne él,az nem hiszem,hogy jól érzi magát a bőrében.Én voltam ilyen alkatú,a 165 cm magasságomhoz 77 kg,és az igencsak megviselt.Sokszor fájt a derekam,zavart az "úszógumi" a hasamon...stb.Tehát lehet,hogy látványnak egyeseknek jó,de hosszú távon nem egészséges...
2015. febr. 1. 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez még jó.Ennél nagyobb ne legyen.
2015. febr. 1. 15:11
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez már a túlsúlyos kategória, még ha nem is erősen túlsúlyos. De akkor is van rajta jócskán zsír, ami nem kellene, hogy rajta legyen. Ez nekem már sok. És természetesen nem is egészséges.
2015. febr. 1. 15:19
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Meg egy szétphotoshoppolt kepen is taszító.
2015. febr. 1. 15:49
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
nem. most a piszkafáké a világ. (nő vagyok. 20 elmúltam. kissé vékonyabb vagyok ennél, de alkatilag teljesen ilyen. és nem, ez nem tetszik az embereknek. még konkrétan kinéztek a boltban is, amikor megkérdeztem, hogy van-e az a naci 38-as méretben, amit kinéztem :D) még a 23 feletti palikat is taszítja egy olyan nő, aki homokóra/körte alkatú. mindenhol gebe nőket nyomnak az ember arcába, makulátlan arccal meg feszes mellekkel. az igazi nők nem ilyenek, vannak ugyan, akik vagy úgy, hogy sanyargatják egy életen át magukat és az ideálnak megfelelően néznek ki, vagy csak szerencsés alkatok és természetesen ilyenek. de a legtöbb nő nem olyan, de ezt nyilván te is tudod, kérdező. :D szóval próbálkozz, próbálkozz és semmilyen sértő megjegyzést ne végy magadra. :)
2015. febr. 1. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Utolsó,bődületes baromsagokat irsz.

Csaknem egy köver nő vagy valojaban?

2015. febr. 1. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Teljesen egyetértek az első válaszolóval. Én is voltam ilyen nagydarab és utáltam a saját testem, nem is igazán tetszett a férfiaknak sem, nem hordhattam olyan ruhát, amilyet szerettem volna, mert örültem, ha egyáltalán rám jött valami..A kondim sem volt jó, 2 m busz után futástól már totál kifulladtam.

Aki azt mondja, hogy ő ilyen testben jól érzi magát, az szerintem önmagát is átveri.

2015. febr. 1. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Hasonló alkatom van. Sosem zavart.

Párom megőrül érte. Mindig is hasonló alkatú barátnői voltak előttem is.

26/N

2015. febr. 2. 06:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, ez még csak nem is formás, hanem hájas. Formás az akinek izom van a zsír helyett.
2015. febr. 2. 19:12
 10/10 anonim ***** válasza:

7/9,első vagyok,igen,akkor te is tudod,milyen érzés ez...

Én is sokszor belekényszerültem abba,hogy olyan ruhákat vegyek fel,amik nem tetszenek,csak mert abban a méretben más nem volt...most ahhoz képest 11 kilóval vagyok kevesebb,és máris más szemmel nézem a világot :-) de azt mondom,hogy még ha 5-6 kilót leadhatnék,nem bánnám. Tehát,biztosan mindenkinek jobb érzés lenne,ha elérné a normál testalkatot,még akkor is ha egyes férfiaknak a telt nő a zsánere :-)

2015. febr. 3. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!