99 66 94, 160 cm, 55 kg elég jó alak? Szerintem formás és elég jó. De néha kétségeim akadnak. Modell lehetek?
Figyelt kérdés
2008. aug. 21. 21:13
1/18 anonim válasza:
160 centisen nem lehetsz modell (kifutón)
2/18 anonim válasza:
Lehet, hogy lehetsz modell, de ezt érdeklődd meg több helyen, mert általán ez a magasság kevés hozzá!
5/18 anonim válasza:
Kifutóra kicsi vagy, fotomodell lehetsz, bár szerintem ahhoz is fogynod kellene. Na meg mi nem látunk, hogy mennyire sportos vagy. Ez is számít, és hogy vannak e zsírpárnák itt ott? Ezekbe nagyon bele szoktak kötni.
6/18 anonim válasza:
én 168 cm vagyok, 52 kg és még én is alacsony vagyok a modellkedéshez nem hogy te már megbocsáss...
7/18 anonim válasza:
Épp valamelyik nap beszélgettem egy barátnőmmel akinek a 170 centijébe kötöttek bele, mert hogy 172cm kell minimum. Ja és ahhoz az 55kg jó, de a 160cm-hez sok.
8/18 anonim válasza:
én 173 cm 62 kilo vagyok 90 es mellböséggel és 87es csipö böséggel. az jo?
9/18 anonim válasza:
a kétségeid jogosak,szerintem lufinyúlnak megteszi,ha modellnek nem is....
10/18 anonim válasza:
nem azért de énis 168 cm vagyok és már 2 éve modellkedem...jó kifutón még csak 5x-6x voltam de eddig senki se mondta h "törpevagy húzzinnen" :)...(najó azért szeretnék magasabb lenni :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!