Miért visel némely nő bokaláncot, tetkót, vagy épp lábujjperecet a lábán?
Figyelt kérdés
Ellentmondást tapasztalok ezzel kapcsolatban, mert nem igazán szeretik a nők, ha egy férfi kinyilvánítja tetszését ez iránt, ha (pl.) egy bokaláncos hölggyel beszélget. De akkor mi a szerepe, ha nem a figyelemfelkeltés egy szép női lábra, vagy a tulajdonosára? Egy házasságban élő nőnél még megértem, de egy szinglinél…2010. febr. 9. 13:17
1/7 anonim válasza:
Mert szép... ilyen egyszerű... a szinglik meg biztos nem irigykednek ha egy pasi megnézett e nőt... ha meg tetszik neki, max ő is vesz bokaláncot, vagy csináltat magának tetkót. De sztem nőnek nem szép a tetkó, sőt kifejezetten ronda, kivéve, ha lapocka között van, és kicsi :)
2/7 anonim válasza:
nekem van bokaláncom, de nemazért van rajta h a lábamat bámulják, attól ugyanis a falra mászom.
azért van rajtam, mert ez valójában egy karkötő, csak a kezemen már túl sok van és egyébkéntis nagy volt oda, így hát a bokámra tettem. évek óta ottvan.
3/7 anonim válasza:
ja és mért kell mindig arra gondolni, ha a nő tesz vmit, akkor aztbiztos h a férfiak miatt teszi?
nemlehet h egyszerűen csak NEKI tetszik a bokalánc a bokáján? és azért hordja?
4/7 A kérdező kommentje:
Igaza van, és köszönöm a válaszát.
2010. febr. 9. 13:35
5/7 anonim válasza:
Én azért hordom a bokaláncot, mert nekem tetszik:)
Igazából a férfiak úgyse nagyon veszik észre, szóval és is inkább a magam örömére hordom :D
6/7 anonim válasza:
Én imádom, az ékszereket, nekem jó érzés, hogy a bokámon is van, az hogy ki mit szól, az nem érdekel.
7/7 anonim válasza:
Én fiú vagyok és imádom,ha egy nő bokaláncot hord.Nagyon szexi tud lenni :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!