Tényleg jó epillátort keresek, ötletek? Van egy Rowenta silence soft és egy duplafejes Babyliss készülékem.
Figyelt kérdés
A Babyliss elég hamar bekrepáltés akár hányszor visszaküldettem, hogy nem működik jól,nem hatékony és egy időután leállnak a forgófejek mindig visszaküldték azzal, hogy semmi baja. Kiadtam rá egy csomó pénzt és nem tudom használni. A másik,a Rowenta, ami silence, egyáltalán nem halk (talán kicsit halkabb,mint a többi, amit eddig használtam) és nem is valami túl jó gép.Túl sokáig tart vele a művelet. Szóval egy olyan gépet keresek, ami gyors, hatékony, kényelmes. A Braun silk epil 7 Dual-t nézegettem, de szeretnék róla tájékozódni, mielőtt egy csomó pénzt kiadok rá. Nem vagyok borotva párti,és azt gondolom, hogy itt is a borotva az, ami felgyorsítja a műveletet, viszont akkor meg sűrűbben kell használni(ami szintén nem jó). Szóval vélemények, tapasztalatok? Köszönöm!2015. jan. 29. 10:27
1/2 anonim válasza:
Epilátorból csak Braunt érdemes venni, abból pedig bármelyiket, amin nincs borotva. Akár a 3 vagy 5-ös széria is jó Braunokból.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Én is óckodtam a borotvástól, de azt hallani, hogy praktikus az epilátor és borotva együtt, mert valójában nem borotvál (mert nincs mit már),hanem a bőrt fellazítja a benövések ellen.
2015. jan. 29. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!