Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit vegyek fel az első randira...

Mit vegyek fel az első randira az új pasimmmal? 16/L

Figyelt kérdés

2015. jan. 24. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
bocs az offért, de ha ez az első randi, akkor hogy jártok máris? xd
2015. jan. 24. 19:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Hat meg nem teljenen jarunk,,,,,,
2015. jan. 24. 19:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Valaki irjonnnn
2015. jan. 24. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Fejtsd ki, hogy hogyan lehet a "pasid" (a pasi szó eleve 25 felett használandó), ha még nem randiztatok?
2015. jan. 24. 20:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Hat ugy higy parszor mar talakoztunk es meg nem teljesen jarunk de ugy fest a dolog...
2015. jan. 24. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Hova mentek randizni?
2015. jan. 24. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam volna, hogy korhoz van kötve a "Pasi" szó használata...Mármint, értem én, hogy 16 éves a kérdező, fiatal, gondolom a barátja is, de most a kérdés szempontjából nem teljesen mindegy, hogy barátja, fiúja, pasija stb. van neki (nem mintha mást jelentene) vagy, hogy járnak-e? Na, mindegy...

Igazából erre nem nagyon lehet pontosan válaszolni, mert nem tudjuk, hogy milyen vagy, hová mentek, mit csináltok vagy, hogy milyen lehetőségek vannak. Ha leírnád, hogy mire gondoltál úgy könnyebb lenne. Szerintem a legtöbb helyre egy nadrág és egy ing, blúz egy kardigánnal vagy ha csinibb szeretnél lenni egy blézerrel, csizmával jó lehet. Mindenképpen add önmagad és legyél olyan, amilyen egyébként is szoktál. Tehát, ha inkább az a lazább, vagányabb csaj vagy akkor ne erőltess magadra rózsaszín szoknyát meg göndör fürtöket és nyilván fordítva se. Úgyis ismer téged annyira, hogy nem tudod átverni:) meg egyébként is az a lénye, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.

2015. jan. 24. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!