Mit gondoltok egy olyan lányról akinek mindig össze van
fogva a haja?
Figyelt kérdés
Mert nagyon göndör a hajam, ha kiengedem olyan mint akit megrázott a 220 :D szóval mindig össze van hátul fogva, néha leze kontyban van, és ritkán befonom. Kiengedve évente kb 3x van, amikor kiegyenesítem, de akkor is nap végére már ugyan olyan göndör :S És ráadásul nagyon töri is a hajam a hajvasaló, már így is töredezett a vége. Szóval ez nagyon gáz?
2010. febr. 7. 21:51
1/8 anonim válasza:
Nem gáz, nekem is sokszor van összefogva a hajam, mert nincs energiám kivasalni (nekem se nem hullámos se nem egyenes...:S), bár legtöbbször vasalom,minden reggel, de összefogva (konty, lófarok stb) sokkal jobban szeretem mert a suliban nem lóg a szemembe ha írok:)
2010. febr. 7. 21:57
2/8 anonim válasza:
Hugom volt ilyen, neki is szep gondor haja volt, de sose akarta kiengedve hordani. De vegulis jol allt neki a laza konty hatul.
Ha te nem unod, akkor nem gaz! :)
2010. febr. 7. 22:03
3/8 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy kicsit már unom. csak nem tudok rá megoldást.. gondolkozom a tartós hajegyenesítésen (X tenso, az elvileg nem árt a hajnak) De nemtudom merjem-e bevállalni..
2010. febr. 7. 22:10
4/8 anonim válasza:
Mi az, hogy mit gondolok egy olyan lányról? Tökre nem érdekel...
2010. febr. 7. 22:12
5/8 anonim válasza:
Lehet inkább valami olyan frizurán kéne gondolkodnod, ami illik a göndör hajadhoz, ha ki is van engedve.
Egyébként göndör hajnál nem gáz, de pl nekem volt egy osztálytársam, fenékig érő hajjal, és négy éven keresztül nem láttam soha kibontva, mindig össze volt fonva. Viszont mániákusan növesztette. Csak éppen ez mondjuk szemből már nem látszott... Nem volt értelme.
2010. febr. 7. 22:14
6/8 anonim válasza:
hú szerintem nagyon szép a göndör, kibontott, dús hajkorona. Megsúgom, jelenleg kezd elmaradni a mániákus hajvasalós divat, és tör be a tupír, a szép nagy, természetes göndör, ill hullámos fürtök, és újra itt a dauer mánia, persze, hajkímélő szerekkel. Próbáld ki, egy pár napig járj kibontott frizurával, kíváncsi lennék mit szólnak ismerőseid. Először biztos szokatlannak találnák, de vállald be! Remélem nem adtam rossz tanácsot...
2010. febr. 7. 23:12
7/8 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy zsíros a haja....
Na jó, vicc volt!
Magamból indultam ki:-D
Nem értem miért kell egy hullámos-göndör hajat szégyellni. Elől felcsatolod hullámcsattal és máris nem lóg a szemedbe!
Sztem felesleges a vasalás. Hülyeség is.
Nem sajnos szög egyenes, én meg hullámosaaat akarok!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!