Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fültágítás otthon 20mm felett?

Fültágítás otthon 20mm felett?

Figyelt kérdés
28mm-ig akarom tágítani de nem találok sehol sem ekkora méretű tüskét vagy csigát. Otthon mit lehetne belerakni amivel tágítani tudnám? Jelenleg 20mm.Előre köszi a válaszokat.

2015. jan. 21. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Inkább ne tágítsd tovább, mert undorító már így is.

Arra nem gondoltál már, hogy később meg fogod bánni? Pl.: nem vesznek fel rendes munkahelyre. És arra sem, ha kiveszed majd a cimpádból a tágítót, akkor, hogy fog kinézni? Gusztustalan látvány. :P

És ha ne adj Isten valki kiszakítja a füledből véletlen?

Brrr.. Még belegondolni is rossz!

Nem irigykedek rád, de nem is szeretnélek lebeszélni róla, csak azt szeretném, hogy gondold át jobban! Habár már 20 mm-nél már nincs nagyon visszaút.. :c

2015. jan. 21. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Tipikus példa mikor valaki nem fogadja el, hogy minden ember más és a véleményük is más. Elárulom neked, hogy nélküled is tisztában van azzal, hogy mi történhet a fülével..

Kérdező, én nagyon sokáig szigetelőszalagot tekertem a fültágítómra így kényelmesen tágíthattam az adott méretig. Közben szétnéztem otthon minek van pl 24mm-es kupakja és ha találtam valamit azt tettem be majd folytattam a szigetelőszalagozást.

2015. jan. 21. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
krémeskupak, ilyen kupak, olyan kupak... :D légy kreativ. nekem is most jön a28as majd :D de már magától tágul kb :D ja és krémezz, krémezz, krémezz! vagy még ajánlani tudom a süthető gyurmát. magadnak készíthetsz amit akarsz, csigát, tágítót. 5-700 ft körül van egy adag gyurma. elég jó móka. :D
2015. jan. 21. 15:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) ezek eszembe se jutottak sokat segítettetek köszönöm még egyszer :))
2015. jan. 21. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!