Fültágítás otthon 20mm felett?
Inkább ne tágítsd tovább, mert undorító már így is.
Arra nem gondoltál már, hogy később meg fogod bánni? Pl.: nem vesznek fel rendes munkahelyre. És arra sem, ha kiveszed majd a cimpádból a tágítót, akkor, hogy fog kinézni? Gusztustalan látvány. :P
És ha ne adj Isten valki kiszakítja a füledből véletlen?
Brrr.. Még belegondolni is rossz!
Nem irigykedek rád, de nem is szeretnélek lebeszélni róla, csak azt szeretném, hogy gondold át jobban! Habár már 20 mm-nél már nincs nagyon visszaút.. :c
Tipikus példa mikor valaki nem fogadja el, hogy minden ember más és a véleményük is más. Elárulom neked, hogy nélküled is tisztában van azzal, hogy mi történhet a fülével..
Kérdező, én nagyon sokáig szigetelőszalagot tekertem a fültágítómra így kényelmesen tágíthattam az adott méretig. Közben szétnéztem otthon minek van pl 24mm-es kupakja és ha találtam valamit azt tettem be majd folytattam a szigetelőszalagozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!