Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemoldok piercing 27 evesen...

Szemoldok piercing 27 evesen gaz lenne?

Figyelt kérdés
Az lenne a kerdesem, hogy 27 evesen (fiu) gaz lenne e ha csinaltatnek szemoldok piercinget? Egyik oldalrol lebeszelni akarnak mert ennyi idosen gaz, masik oldalrol meg mondjak, hogy csinaljam meg. Nektek mi a velemenyetek? En a magam reszerol szeretnem megcsinaltatni.

2015. jan. 17. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
27 evesen anyu mondja meg, hogy csinaltathatsz-e piercinget, vagy mi? Ha neked tetszik, csinaltasd. Nem a haverok vagy a szuleid fogjak hordani, hanem te, meg a kovetkezmenyeit is te fogod viselni.
2015. jan. 17. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kor számít, meg nem is mások véleménye. Ha akarod csináltass...
2015. jan. 17. 18:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Haveri kor aki piszkal miatta, egybol belem alltak :D Asszonynak viszont tetszene, benne van egy jopar :D

Kovetkezmenyeivel tisztaban vagyok. Akkor egy masik kerdes, Hatvan es Gyongyos kornyeken hol van jo hely?

2015. jan. 17. 18:54
 4/10 supra01 ***** válasza:
100%

Szia! Ilyen idősen már nehezebben fogadják el a körülötted élők, mint teszem azt tinikorban.

Javaslom, hogy csak akkor csináltasd meg, ha megy a személyiségedhez, stílusodhoz.

2015. jan. 17. 19:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem megy :D bar ez a sajat velemenyem. Amugy meg ha nem allna jol, max kiveszem. A helye meg ha ott marad nem nagyon izgat :) Egyszer elek. Varva is vagyok, es mai napig nem bantam meg, buszke vagyok ra, mindegyik kapcsolodik valamihez. Ehhez meg csak ugy kedvem van :D
2015. jan. 17. 19:42
 6/10 supra01 ***** válasza:

Akkor meg nem kérdés, csináltasd meg!

Drukkolok, hogy elfogadják a barátok is!

Bár szerintem nem lesz gond, minden csoda 3 napig tart!

És milyet szeretnél betenni?

2015. jan. 17. 20:46
 7/10 A kérdező kommentje:

Remelem ugy lesz :)

Banan alaku, fekete gomb vegut, ko nelkul. Az tetszett meg ugy elsore.

2015. jan. 17. 21:51
 8/10 supra01 ***** válasza:

Ez jó választás, a köveset elsőre én is soknak tartanám, de nekem amúgy az is tetszik!

Nekem a fém gömb jön be leginkább egyébként :D

2015. jan. 18. 11:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Az a masik lehetoseg, mivel sotet a hajam, ezert lehet majd az lesz :D
2015. jan. 18. 12:02
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Már 10 éve se volt divat, ócska szerintem nagyon.
2015. jan. 18. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!