én 168cm vagyok de kisebb szeretnék lenni (bár ez tudom hogy lehetetlen)! De olyan 165cm megfelelne szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 10:23
1/16 anonim válasza:
ez lehetetlen..ha csak nem vágsz le a lábadból 3 centit..:D de ezt sztem ne tedd mert az a 3 cm nem olyan sok...:D növeszd meg a hajad az "optikailag vmennyire összenyom" :D
2/16 anonim válasza:
Nem tudsz tenni semmit sajnos.El kell fogadnod : ).Én pont fordítva vagyok ,165 cm vagyok,de szívesebben lennék 168-170 cm.Cserélünk? :D
3/16 anonim válasza:
168cm teljesen átlagos, minek akarsz kisebb lenni? Még magassarkút is vehetsz, anélkül, hogy minden fiú fölé magasodnál. Szívesen cserélnék veled, én csak 163cm vagyok:P
4/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem vagy magas :D
Én 170 cm vagyok, de a baráti körömben a nők nagy része 170 felett van, és még így is bátran hordunk magassarkút!
Örülj a magasságodnak :D
5/16 anonim válasza:
te most komolyan azon a 3 centin őrlődsz? hátte nemvagy komplett...
6/16 anonim válasza:
mássz bele egy nagy szemetesládába, csukd magadra a tetejét.. az ott erjedő biokémia gázok, plusz a fejedet nyomó fedő hatására garantált a zsugorodás.. amikor úgy érzed sikerült 3cm-t összemenned akkor gyere ki, de addig semmiképp ne!
7/16 anonim válasza:
én 155 vagyok... nkm még az a 3 cm-el nagyobb magasság ish jól jönne :D add nkm ;;)
8/16 anonim válasza:
am.. miért szeretnél kisebb lenni? (előző vagyok)
9/16 anonim válasza:
Én is 168 centi vagyok valószínű növök még egy jó 5 centit és tökéletsen érzem magam...
10/16 anonim válasza:
165 cm tényleg jó, ugyanis az az átlag. Te csak 3 cm-vel vagy fölötte. A hosszú haj jó ötlet, az optikailag tényleg kicsinyíti az embert. Ne hord sapkát, kalapot. Lapuljon a fejbőrödre a hajad, ze is kicsinyít. Hordjál olyan sportcipőt, ami kicsit szélesebb az átlagnál (a deszkás cipők pl. ilyenek, de gondolom van olyan is, ami nem egy adott stílust képvisel). Fogyjál le egész vékonykára, általában az is kicsinyít, olyan törékenynek tűnik tőle az ember. Pl. ismerek 2 lányt, egyforma magasak, de az egyik olyan kis vékony, lapos, na őt mindig alacsonyabbnak nézik a másik lánynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!