Mi a velemenyetek errol a testalkatrol? (lent)
2010. febr. 7. 03:39
1/12 anonim válasza:
nem semmi! nagyon ronda!
de szerintem nem kövér.
pl. a gyorskorcsolyázóknak szokott ilyen brutál izmos lenni a lábuk, szerintem nála is valami hasonló lehet.
a karját is elég izmosnak nézem.
3/12 anonim válasza:
Azért nagyon durva, mert a felső teste elég jó és a lábai brutálisak!
Tehát igy nagyon durva!!!!!!
Vagy legyen a felső teste is duci vagy a lábai legyenek kisebbek :)
4/12 anonim válasza:
szerintem csinos, hisz szép nőies alakja van, nagyon szép a hasa és lefele vastagodik, bár azzal nekem is egyett kell értenem hogy kicsit talán túl vastagok a combjai. ha abból egy kicsit leadna nagyon jó nő lenne.
5/12 anonim válasza:
a felsőteste szép, de a lábai és a csípője borzasztó. nagyon aránytalan, nagyon nem illik a felső az alsó testhez.
aki erre azt mondja h szép meg nőies, annak igencsak beszűkült látóköre lehet.
ez nem szép, nemis nőies, hanem aránytalan és torz.
6/12 anonim válasza:
Túl széles a csípője, ami nem lenne baj, de aránytalan a test többi részéhez.
7/12 anonim válasza:
a felső teste az szép...de comban és karban elég erős
8/12 anonim válasza:
Brutális.Nagyon nem illik össze ez a felső és alsótest.
9/12 anonim válasza:
A combja még hagyján,de a vádlija a nagyon durva szerintem.. Amugy csipőtől fölfelé jó alakja van ,csak a lába nagyon vastag tényleg.
10/12 anonim válasza:
úúú szegény csaj:S Ez nagyon csúnya test, iszonyú aránytalan. A felsőteste tök oké, de a csípője és a feneke, vádlija, combja hatalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!