Mennyire fáj a tragus piercing szúrása? És kb. meddig tart a gyógyulási idő? (Link)
Jó régi kérdés, de most bukkantam rá.
Már miért ne lehetne forgatni? Sőt, kell forgatni, amikor gyulladáscsökkentővel keni az ember. Én 2 hete lövettem, és már teljesen begyógyult. 8 fülbevalóm van, de ez gyógyult a leggyorsabban. Azt hinné az ember, hogy van különbség a gyógyulásban, de igazából nem sok. A porc talán kicsivel hamarabb gyógyul, de attól is függ, h véletlenül piszkos kézzel nyúlsz hozzá, vagy álmodban véletlenül arra az oldaladra fordulsz, és azon fekszel. Mindegyik fülbevalómmal sokat szenvedtem, de ezzel semmit. Viszont várok még 2 hetet, addig nem veszem ki az orvosit. Nagyon könnyen elhamarkodhatja az ember a kivételét, és az egész gyógyulás kezdődhet elölről.
Nekem lőtték, nem pedig szúrták, vagyis a lyuk is egyenes. Nekem viszont a karika jobban tetszene. Kíváncsi leszek, jó lesz-e hozzá, mármint bele megy-e egy kicsike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!